Middelburg Lange Jan

Campings in Middelburg

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Middelburg: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Verleg je grenzen
Er zijn geen resultaten gevonden, probeer het via ons totaaloverzicht of bekijk onze beste keuzes hieronder.
Bezig met laden

Genieten op een camping in Middelburg

Op zoek naar een camping in Middelburg? Wanneer je ervoor kiest in de buurt van Middelburg een camping te boeken, kun je alle kanten uit. Middelburg ligt centraal op het eiland Walcheren in Zeeland, dus je bent overal lekker snel. Op veel campings in en rond Middelburg kun je zowel verblijven in je eigen tent of caravan, als in een gehuurd chalet. Kies dus de optie die het beste bij je past.

Activiteiten Middelburg

Hoewel er op de camping in Middelburg ook van alles te beleven is, zoals animatie voor de kinderen of een heerlijke speeltuin, is het ook leuk om eropuit te gaan. Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en een stad vol mooie panden. Ga eropuit om een mooie wandeling te maken langs de historische monumenten en zoek naar verstopte steegjes. Voor kinderen is het leuk om naar familiepretpark Mini Mundi te gaan. Hier kun je je een hele dag vermaken. 

Stadhuis Middelburg

Bezienswaardigheden in Middelburg

Middelburg is een stad vol bezienswaardigheden. De Kuiperspoort bijvoorbeeld, een van de meest gefotografeerde straatjes van Middelburg, of misschien zelfs wel van heel Zeeland. Ook het Abdijplein is mooi om te bezoeken. Vanaf een afstand kun je het al vinden, want op het Abdijplein staat ook de Lange Jan. Deze toren is zo’n 90 meter hoog en is het stralende middelpunt van de stad. Misschien zie je hem zelfs wel vanaf de camping!