Oostkapelle strand

Campings in Oostkapelle

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Oostkapelle: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Ga er lekker tussenuit op een camping in Oostkapelle

In je hangmat naar de sterren turen, altijd dichtbij de natuur en de kinderen die nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Op een camping in Oostkapelle ben je er echt even helemaal tussenuit. Of je nu kiest voor een grote familiecamping met veel faciliteiten, de luxe van een glamping of de rust op een minicamping: je overnachting op een camping in Oostkapelle boek je heel eenvoudig bij allyourz.

Zien en doen in Oostkapelle

vanaf de camping in Oostkapelle loop of fiets je zo naar het strand. hier geniet je heerlijk van de zon, het schone strand en de zee. het strand van Oostkapelle ligt aan de rand van natuurgebied oranjezon. dit veelzijdige natuurgebied kun je ontdekken tijdens een wandeling over de verschillende aangelegde wandelroutes. misschien sta je wel oog in oog met een hert of kom je wilde paarden tegen.

Restaurants Oostkapelle

Geen zin om zelf te koken op de camping? Geen probleem. In Oostkapelle vind je genoeg restaurants. Heb je zin in Zeeuwse mosselen, Italiaans of pannenkoeken? Niet alleen aan de Dorpsstraat, maar ook aan de Duinweg die richting het strand loopt, vind je verschillende horecazaken. Het hele jaar door kun je terecht bij een van de strandpaviljoens langs de kust. Als je verblijft op de camping in Oostkapelle, zijn er genoeg mogelijkheden om gezellig uit eten te gaan en je culinair te laten verrassen.

Oostkapelle strand

Bezienswaardigheden Oostkapelle

Buiten het centrum van Oostkapelle ligt kasteel Westhove. Vanuit hier kun je een prachtige boswandeling maken door natuurgebied De Manteling. Als je helemaal doorloopt, kom je uit bij de duinen van Domburg. Een ander leuk uitje voor jong en oud? Ga naar museum Terra Maris. Hier ontdek je ook alles over de natuur en het landschap van Zeeland.