Veere haven

Campings in Veere

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Veere: 6 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 1 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Witgoed
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Het Veerse Gat
  • Camping
    • 6 pers.
    • 2 slaapk.
Verblijf direct aan het Veerse Meer!
v.a. prijs/nacht
€ 91,79

Campings Veere

Op een camping in Veere ervaar je het buitenleven in Zeeland. Tijdens een vakantie op een minicamping, familiecamping of landschapscamping voel je je vrij. Geniet van de rust en ruimte om je heen. En als je de gezellige drukte wilt opzoeken, sta je zo in het centrum van Veere. Boek nu een camping in Veere.

Activiteiten in Veere

Wat te doen tijdens een verblijf op de camping in Veere? Van sportieve activiteiten tot shoppen in knusse winkels, in Veere is genoeg te doen. Stap in het seizoen op de rondvaartboot om het Veerse Meer te ontdekken vanaf het water. Een leuke activiteit voor jong en oud. Veere is de ideale uitvalsbasis om de omgeving van Walcheren te ontdekken. Stap op de fiets of pak de auto naar een van de fijne badplaatsen in Zeeland.

Restaurants in Veere

Kook je liever op de camping of ga je graag uit eten? In Veere zijn genoeg restaurants om uit te kiezen. In het centrum van de stad vind je gezellige restaurants en zonnige terrassen. Dineren met uitzicht op de haven kan bij De Werf en Fine Veere. Beiden absolute aanraders om naartoe te gaan. Hier kun je goed eten en er heerst een fijne sfeer.

Restaurants in Veere, de Werf

Bezienswaardigheden in Veere

Wanneer je door de smalle straten van Veere wandelt, zie je overal prachtige gevels en monumentale gebouwen. Dit pittoreske stadje is een bezienswaardigheid op zich. Breng een bezoek aan Museum Veere. Hier leer je alles over de historie van de stad. Grote Kerk Veere is ook zeker een bezoek waard. Hier komen eeuwenoude verhalen tot leven dankzij hedendaagse techniek als projecties en 3D-geluid. Laat je verrassen door een  interactieve experience die je niet snel zal vergeten.

Grote Kerk Veere Experience