Vlissingen boulevard

Campings in Vlissingen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Vlissingen: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Ervaar een gevoel van vrijheid op een camping in Vlissingen

Vanuit je tent de zeelucht ruiken, dat is het ultieme buitenleven. Op een camping in Vlissingen ervaar je een gevoel van vrijheid. Vlakbij het strand en de stad: hier vind je het beste van twee werelden.

Activiteiten in Vlissingen

In Vlissingen zijn genoeg activiteiten om te doen. Bij het Zeeuws Maritiem MuZEEum kom je alles te weten over het maritieme heden en verleden van Vlissingen. Op loopafstand van dit museum vind je Reptielenzoo Iguana, een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Hier ontdek je alles over de reptielenwereld.

Restaurants in Vlissingen

Als je gaat kamperen, kun je kiezen: zelf koken op de camping, of gezellig uit eten in een van de vele restaurants in Vlissingen. Aan de haven, het Bellamypark en op de boulevard kun je terecht voor een culinaire avond of een drankje. Waar je ook zin in hebt, er is voor ieder wat wils. Aan het strand geniet je van een borrel, lunch of diner met je voeten in het zand. Op een zomerse avond zie je vanaf het terras de zon achter de horizon verdwijnen.

Vlissingen Strand Boulevard

Bezienswaardigheden Vlissingen

Als je een bezoek brengt aan Vlissingen, kan een wandeling over de boulevard zeker niet ontbreken. Je ziet hier schepen zo dicht voor de kust varen, dat het lijkt alsof je ze aan kunt raken. Aan de kop van de boulevard staat het standbeeld van Michiel de Ruyter, de bekende zeeheld. Het Badstrand en het Nollestrand van Vlissingen zijn het hele jaar door in trek voor een bezoek. Genieten van een zomerse dag of lekker uitwaaien in de herfst. Elk seizoen heeft zijn eigen charmes. In de zomer zijn hier genoeg faciliteiten aanwezig voor een onvergetelijk dagje strand. Aan de Westerschelde ligt Fort Rammekens, het oudste zeefort van West-Europa. Vanuit Vlissingen fiets je hier gemakkelijk naartoe.