Accommodatie Vrouwenpolder

Campings in Vrouwenpolder

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Vrouwenpolder: 6 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 1 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Witgoed
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Het Veerse Gat
  • Camping
    • 6 pers.
    • 2 slaapk.
Verblijf direct aan het Veerse Meer!
v.a. prijs/nacht
€ 91,79

Volop plezier op een camping in Vrouwenpolder

Verblijven op een camping in Vrouwenpolder? Kies voor een kleinere boerderijcamping of ga voor een grootschalige camping met een animatieteam voor de kinderen. Op sommige campings is het mogelijk om naast een tent, camper of caravan te verblijven in een chalet of appartement. Kies de optie die bij je past en geniet van een vakantie in Vrouwenpolder. 

Activiteiten in Vrouwenpolder

In Vrouwenpolder zijn genoeg leuke activiteiten te beleven. Vertrek van de camping en ga op pad. Bijvoorbeeld naar natuurgebied Oranjezon. In dit natuurgebied leven herten en paarden in het wild. Er zijn mooie wandelroutes uitgezet langs duingebied, bos en strand. Een afwisselende wandeling dus! Een andere leuke activiteit is het bezoeken van Deltapark Neeltje Jans. Bij dit themapark draait alles om water. Hier leer je alles over de Deltawerken en je kunt er een toffe zeehondenshow bekijken. 

Natuurgebied Oranjezon Zeeland

Restaurants in Vrouwenpolder

Als je een avond niet op de camping wilt koken, maar zin hebt om uit eten te gaan, dan zijn er in Vrouwenpolder voldoende mogelijkheden. Ga dan bijvoorbeeld naar de DAM in Vrouwenpolder en dineer in dit restaurant met uitzicht op het strand. Ook als je Mexicaans wilt eten, de kinderen zin hebben in pannenkoeken of je een pizza wilt afhalen, kun je in Vrouwenpolder terecht. Uiteraard is het ook leuk de auto of fiets te pakken en eropuit te gaan in een van de steden in de buurt. Bijvoorbeeld naar Domburg of Middelburg. 

Bezienswaardigheden Vrouwenpolder

Vanaf de camping in Vrouwenpolder is het een kleine wandeling naar een ruim strand. Dit strand is niet alleen ideaal voor een rustige stranddag, maar ook om te (leren) kitesurfen bij de surfschool op het strand. Als de wind goed staat krioelt het hier al snel van de kitesurfers. Vanaf het strand heb je zicht op de Oosterscheldekering, onderdeel van de Deltawerken. Een indrukwekkend bouwwerk dat je zeker eens van dichtbij moet bekijken.