Campings Westkapelle

Campings in Westkapelle

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
 • Grootste aanbod
 • Laagste prijs
 • Lokaal platform
Westkapelle: 83 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 2 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Parkeren
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Gesproken talen
Camping
Thema
Camping Het Hoge Licht
 • Camping
  • 6 pers.
  • 100 m2
Een luxe, goed verzorgde camping met alle voorzieningen en slechts 500 meter van strand
v.a. prijs/nacht
€ 30,83
Camping 't Hoekje
 • Camping
  • 6 pers.
Onderaan de duinen van de Zeeuwse Riviera
v.a. prijs/nacht
€ 29,30

Ultiem genieten van het buitenleven op een camping in Westkapelle

Word wakker op een camping in Westkapelle en ruik de zilte zeelucht. Zoek je een vakantiepark waar je kunt genieten met de hele familie of een kleinschalige camping? Westkapelle heeft het allemaal, met het strand op een steenworp afstand.

Zien en doen in Westkapelle

Het strand in Westkapelle is prachtig. Wandel over het duingebied van Westkapelle naar Zoutelande. Onderweg kom je de mooiste strandpaviljoens tegen. Uniek aan Westkapelle is de zeedijk, waar je met de auto overheen kunt rijden. Parkeer je auto en geniet van de zonsondergang. Westkapelle is een dorp met historie. Tijdens de oorlog is de zeedijk verwoest, waardoor Westkapelle onder water is komen te staan. Ontdek alles hierover tijdens een bezoek aan het Dijk- en Oorlogsmuseum.

Eten en drinken in Westkapelle

Uiteraard kun je op de campings in Westkapelle zelf je maaltijd bereiden. Dit geeft een gevoel van vrijheid. Wil je toch een keer buiten de deur eten? Dan biedt Westkapelle genoeg mogelijkheden. Van hippe strandpaviljoens tot gezellige restaurants in het centrum. Op de zeedijk geniet je van een lekkere maaltijd en een prachtig uitzicht over zee. Vergeet niet een verse bolus te halen bij Bakkerij Koppejan.

Kamperen in Westkapelle

Bezienswaardigheden Westkapelle

Westkapelle staat bekend om haar vuurtorens. De vuurtoren ‘t Hoge Licht staat aan de rand van het centrum en is wel 52 meter hoog. Ben je sportief? Klim dan omhoog en geniet van het prachtige uitzicht. Op de zeedijk vind je de tweede vuurtoren: ‘t Lage Licht. Een fotogenieke plek. Ga op pad en ontdek de omgeving van Westkapelle. Bezoek de omliggende dorpen Domburg en Zoutelande. Er zijn volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie vanaf je camping in Westkapelle.