Duinen bij Zoutelande Valkenisse

Vakantieparken in Zoutelande

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zoutelande: 25 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 4 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema

Vier vakantie op een vakantiepark in Zoutelande 

Op vakantie naar Zoutelande met het hele gezin? Boek dan een accommodatie op een van de vakantieparken in Zoutelande. Ga bijvoorbeeld voor Vakantiepark de Meerpaal en sta binnen een paar minuten wandelen op het strand. Verblijf in een chalet of ervaar hoe het is om in een safaritent te slapen. Een vakantie op een vakantiepark in Zoutelande, dat is genieten.

Activiteiten vakantiepark Zoutelande

Als je met kinderen op een vakantiepark verblijft, weet je zeker dat ze zich vermaken. Daar zorgen de leden van het animatieteam wel voor, maar ook de speeltuin met trampoline en het buitenzwembad staan garant voor urenlang speelplezier. Ook voor volwassenen zijn er op vakantieparken voldoende faciliteiten, zoals een brasserie, wellness en ruimte om te sporten. Het strand is in Zoutelande nooit ver weg. Neem je strandspullen mee en geniet van de zon. Een mooi stuk strand vind je bijvoorbeeld bij strandovergang Kustlicht. 

Strand Zoutelande

Restaurants in Zoutelande

In Zoutelande is van alles te beleven. Zo zijn er ook veel mooie restaurants om een hapje te eten. Fijne restaurants in Zoutelande zijn bijvoorbeeld Restaurant ZieZo of Brasserie De Meerpaal. Wanneer je graag wat luxer wil dineren, kun je terecht bij ‘t Streefkerkse Huis. Hier ga je uit eten op hoger niveau. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de gerechten, maar ook letterlijk. Het restaurant is namelijk hoog in de duinen van Zoutelande te vinden. 

Ontdek de bezienswaardigheden in Zoutelande

Ga erop uit! Maak een wandeling door Zoutelande of huur een fiets op het vakantiepark en ga richting de dorpen in de omgeving. Langs de kustlijn is het prachtig fietsen. Plof onderweg even op het terras van een van de cafés en fiets daarna weer verder langs de kust. Ook mooi om dag te bezoeken: Middelburg, de hoofdstad van onze prachtige provincie.