Veere haven

Vakantieparken in Veere

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Veere: 0 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 0 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Vakantieparken in Veere

Op een vakantiepark in Veere is genoeg vertier voor iedereen. Overnacht in een vakantiehuis, een bungalow of een luxe villa op een vakantiepark. Dat voelt net als thuis en toch ook weer niet, want je bent er echt even tussenuit. Zoek en boek een vakantiepark in Veere en beleef een onvergetelijke vakantie. 

Vakantiepark aan het water

Een vakantiepark aan het water is leuk voor iedereen. Of je nu op vakantie gaat met het hele gezin, familie of vrienden, in een vakantiehuisje op een park aan het water in Veere kun je je goed vermaken. Op een kindvriendelijk vakantiepark is er voor kinderen genoeg te doen, zoals een animatieteam, knutselclub en een zwembad. Vaak laat de activiteitenkalender op een vakantiepark nog wel voldoende ruimte om de omgeving te ontdekken. 

Activiteiten in Veere

Een leuke activiteit in Veere om met kinderen te doen, is een wandeling over de oude stadswallen van Veere. De wandelroute is qua afstand precies goed om met kinderen af te leggen. Onderweg is er veel te zien, zoals kanonnen, trekpontjes en molens. Ook leuk voor jong en oud, zeker als je van zoetigheid houdt, is Oma’s Snoepwinkel. Ben je graag op het water te vinden? Huur dan een sloep of stap aan boord van de rondvaartboot in Veere.

Oma's snoepwinkel Veere

Restaurants in Veere

Als je een keer geen zin hebt om boodschappen te doen, dan kun je ervoor kiezen om lekker uit eten te gaan in het restaurant bij het vakantiepark. Of je rijdt richting het centrum van Veere. Hier kun je lunchen, borrelen en dineren bij verschillende restaurants op toplocaties. Wat denk je van een lunch met uitzicht op de haven, een borrel aan het Veerse Meer of een diner in een monumentaal pand op de Markt? Er is keuze genoeg. Gegarandeerd dat een van de restaurants aan je wensen voldoet. 

Restaurants in Veere, de Werf

Bezienswaardigheden Veere

In Veere geen gebrek aan bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan Museum Veere in de Schotse huizen en leer alles over de eeuwenlange handel tussen Veere en Schotland. Of laat eeuwenoude verhalen tot leven komen in de Grote Kerk Veere Experience, een interactieve beleving waarbij je alles komt te weten over de historie van dit kolossale gebouw middenin dit kleine stadje.