Middelburg Lange Jan

Vakantieparken in Middelburg

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Middelburg: 6 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 1 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Algemene faciliteiten
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Ostrea 16 | Roompot Beach Resort
  • Vakantiehuis op vakantiepark
    • 6 pers.
    • 3 slaapk.
    • 110 m2
Deze woning is een oase van rust in het park en biedt de perfecte setting voor een ontspannen én actieve vakantie
v.a. prijs/nacht
€ 116,50

Vakantieparken in Middelburg

Bij Middelburg liggen verschillende vakantieparken, verspreid langs de kust van Zeeland. Of je nu op zoek bent naar een vakantiepark met z’n tweeën, het hele gezin of een vriendengroep. In de omgeving van moderne monumentenstad Middelburg vind je het vakantiepark voor een ideale vakantie. 

Wat te doen in Middelburg?

Tijdens een verblijf op een bungalowpark bij Middelburg is genoeg te zien en doen. Ga eropuit in het historische centrum van Middelburg en ontdek de hoofdstad van Zeeland in volle glorie. Tijdens een uitstapje wissel je met gemak een dagje winkelen af met kunst, cultuur en culinair. Heel het jaar vinden in Middelburg verschillende evenementen plaats. Heb je zin in een dagje strand? Vanuit Middelburg sta je binnen 15 minuten aan zee.

Eten en drinken in Middelburg

In een vakantiehuisje op een vakantiepark bij Middelburg ben je van alle gemakken voorzien, maar je hebt misschien niet iedere dag zin om zelf te koken. Dan ga je lekker uit eten in een van de fijne restaurants in Middelburg in de binnenstad. Keuze genoeg. Ook aan leuke koffietentjes en lunch hotspots is in Middelburg geen gebrek. 

Bezienswaardigheden Middelburg

Middelburg is een moderne monumentenstad met een eigen karakter en een rijke geschiedenis. Dat zie je terug aan de monumentale gebouwen en de bezienswaardigheden in de binnenstad. Veel over de historie van Zeeland vind je in het Zeeuws Museum. Ook de Abdij van Middelburg is een bezoek meer dan waard. Maak een stadswandeling door Middelburg onder leiding van een gids en bekijk de hoofdstad van Zeeland op een andere manier.