Vlissingen boulevard

Vakantieparken in Vlissingen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Vlissingen: 0 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 0 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Vakantieparken in Vlissingen

Verblijf op een vakantiepark in Vlissingen en beleef de ultieme vakantie aan zee. Kies voor een knus huisje op een kleinschalig vakantiepark of een grote vakantiewoning voor de hele familie. Voor iedereen die stad en strand wil combineren, is Vlissingen de ideale vakantiebestemming. Ontdek het allemaal tijdens een lang of kort verblijf in Vlissingen.

Activiteiten in Vlissingen

In Vlissingen is er het hele jaar door van alles te doen. Op 5 mei staat Vlissingen in het teken van het Bevrijdingsfestival en in september kun je elke dag bijzondere films kijken bij filmfestival ‘Film by the Sea’. Wil je meer weten over het maritieme verleden van Vlissingen? Bezoek dan het Maritiem MuZEEum Zeeland. Ook voor kinderen een leuk uitje.

Bevrijdingsfestival Zeeland

Restaurants in Vlissingen

Dineren op de boulevard met uitzicht op zee of borrelen op het Bellamypark. In Vlissingen zijn er genoeg restaurants om lekker te eten en drinken. Voor fijne wijnen en cocktails stap je binnen bij À Boire en voor een gezonde lunch kun je terecht bij Johnsons. Voor het ultieme vakantiegevoel ga je naar Pier 7. Hier borrel, lunch en dineer je bij mooi weer letterlijk met je voeten in het zand.

Bezienswaardigheden in Vlissingen

Wanneer je over de boulevard in Vlissingen struint, kom je op de kop het standbeeld van Michiel de Ruyter tegen. De zeeheld is een belangrijk onderdeel van het Vlissingse verleden. Aan de boulevard ligt het Badstrand, een populair strand voor lokale bewoners  en gasten met veel voorzieningen. Houd je van fietsen? Rondom Vlissingen liggen kilometerslange fietsroutes door de duinen, richting Zoutelande, Domburg en Oostkapelle. Ook mountainbikers komen hier goed aan hun trekken met een uitdagende mountainbikeroute van 32 kilometer.

Vlissingen boulevard