Beachrooms Pier 7

Hotel
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 14:00 uur en 20:00 uur
Uitchecken
Voor 10:30 uur

De annuleringskosten bedragen: *25% van het totale huurbedrag indien de annulering meer dan 3 maanden voor de dag van aankomst valt; *50% van het totale huurbedrag indien de annulering tussen de 3 maanden en 1 maand voor de dag van aankomst valt; * 75% van het totale huurbedrag indien de annulering tussen 1 maand en 1 week voor de dag van aankomst valt; * 100% van het totale huurbedrag indien de annulering korter dan 1 week voor de dag van aankomst valt.

De reservering dient vooraf betaald te worden. Na het maken van de reservering ontvangt per e-mail een betaalverzoek.

-De Beachrooms zijn 100% rookvrij. Roken op het terras mag wel (met de deur dicht). -Het branden van kaarsen/waxinelichtjes is absoluut niet toegestaan in onze Beachrooms. -Het gebruik van een frituurpan, airfryer, tosti-ijzer of een bakplaat is niet toegestaan. BBQ’en op vele meters van de Beachroom is toegestaan, een vuurkorf niet. -Huisdieren zijn niet toegestaan (alleen max 1 hond is in enkele Beachrooms toegestaan in de periode tussen 17 september en 30 april) -Wij hanteren een ZERO TOLERANCE beleid op het gebied van alle soorten drugs. Bij constatering kan u de toegang van onze Beachroom worden ontzegd. Ook behouden wij ons het recht voor om de politie in te schakelen. -Het maximaal aantal personen mag niet worden overschreden. Elke gast slaapt in een van de aanwezige bedden.  Ongeveer 5 dagen voor aankomst ontvangt u van ons een e-mail met alle aankomstinformatie. Wanneer u later dan 20:00 uur arriveert geef dit dan op tijd aan ons door. Dan sturen wij u de code van de sleutelkluis toe.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Zijn honden toegestaan?
  - Max 1 hond is toegestaan in de 2-persoons Deluxe Beachroom, de 4-persoons Beachroom en de Family Beachroom. - Dit is alleen mogelijk in het naseizoen vanaf 17 september en tot 30 april. - De toeslag is € 35,- per hond per nacht
 • Is er een campingbedje aanwezig?
  Tegen een toeslag van € 10,- per nacht kunt u een campingbedjehuren
 • Is er een fietsenstalling?
  Nee, wij hebben geen eigen fietsenstalling. Het is mogelijk om uw fiets op de boulevard te stallen. Wij raden u wel aan om een extra slot mee te nemen zodat u de fiets goed kunt bevestigen.
 • Kunnen wij de auto parkeren?
  Ja. Vanuit de Gemeente Vlissingen hebben wij voor elke kamer de mogelijkheid om een parkeervergunning te verzorgen. Wij hebben vooraf uw kenteken nodig zodat wij deze kunnen aanmelden. De kosten zijn € 6,50 per auto per nacht.
 • Kunnen wij ontbijten?
  Ja. Bij onze andere zaak, Boulevard 17, serveren wij dagelijks van 08.30 uur tot 10.00 uur een overheerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. U hoeft hiervoor alleen maar de trap van het strand naar de boulevard te nemen. Kosten: € 18,50 per persoon per dag 0 t/m 3 jaar: gratis 4 t/m 12 jaar: € 12,50 per dag Het ontbijt dient vooraf gereserveerd te worden. Dit kan voor 1 ochtend of voor het hele verblijf.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]