Tiny house Lantliv

Wanneer wil je gaan?
Aankomst & vertrek
Hoeveel personen?
Annuleren

Het annuleren van uw boeking kan tot 14 dagen voor aankomst kosteloos. Daarna zijn er kosten aan verbonden.

Aanbetalen

Bij het maken van een boeking verzoeken wij u vriendelijk het volledige bedrag aan te betalen. Je ontvangt hiervoor een aparte mail van de host met daarin de benodigde gegevens.

 • Inchecken
  Tussen 14:00 en 18:00
 • Uitchecken
  voor 11:00

- Geen huisdieren toegestaan - Roken in woning niet toegestaan - Geen feestjes - Vanaf 00.00 tot 07.00 moet het rustig zijn - Er kan gratis geparkeerd worden achter het wagenhuis aan Zwanenburgseweg 1 - Inchecken is mogelijk vanaf 14.00uur, in overleg eerder - Uitchecken voor 11.00uur, in overleg later - Later inchecken dan 18.00uur, in overleg - Het is verboden gebruik te maken van een gourmetstel of steengril in de woning - Er mag uiteraard een bezoekje gebracht worden aan de boerderij aan Zwanenburgseweg 1, maar kinderen moeten aan de hand van een volwassen i.v.m. de veiligheid. Achterop het bedrijf mag alleen gekomen worden in overleg. - Het is niet toegestaan om in de oude schuur, de tuin en woning rond te lopen aan de Zwanenburgseweg 4. Ook de chalet met tuin is privé gebied.

We hebben de veelgestelde vragen over een reservering of verblijf op een rijtje gezet

 • Waar check ik in?
  Je bent welkom aan Zwanenburgseweg 1, 4364 in Grijpskerke om in te checken, vanuit daar gaan we naar de Tiny House
 • Slapen we op het melkvee bedrijf?
  De Tiny House staat aan de overkant van de weg achter een oude schuur. Je kunt dus een bezoekje brengen aan de koeien en kalfjes maar je hoort en ruikt ze niet bij het huisje.