Burgh-Haamstede duinen

B&B's in Burgh-Haamstede

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Weergave
Bezig met laden

B&B’s in Burgh-Haamstede

Een weekend weg of vakantie in Burgh-Haamstede? Boek een Bed & Breakfast in deze familiebadplaats op Schouwen-Duiveland. Vanuit hier kun je alle kanten uit. Bezoek een van de mooie natuurgebieden, maak lange strandwandelingen of ga op zoek naar zeehonden en bruinvissen. Een fijne plek voor de hele familie. Beleef het tijdens een vakantie in een B&B in Burgh-Haamstede.

Activiteiten in Burgh-Haamstede

Wat te doen in Burgh-Haamstede tijdens je verblijf in een B&B? De natuur is hier altijd dichtbij. Bezoek het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westerschouwen met zijn prachtige fiets- en wandelroutes. Wil je iets meer actie? Test dan je skills op de mountainbikeroute Westerschouwen. De steile afdalingen en klimmetjes maken dit een uitdagend mountainbikeparcours. Ook voor kinderen is er genoeg te doen in Burgh-Haamstede en omgeving. Het strand alleen al is een groot speelparadijs. In het najaar kun je op zoek gaan naar paddenstoelen in het Gadrabos. Succes gegarandeerd.

Mountainbiken Westerschouwen Burgh-Haamstede

Restaurants in Burgh-Haamstede

Tijdens je vakantie of weekend weg hoef je gelukkig niet na te denken over wat je vanavond gaat koken. In Burgh-Haamstede vind je genoeg restaurants om lekker uit eten te gaan. Van gezellige restaurants in het centrum van Burgh-Haamstede tot fijnestrandpaviljoens aan de kust. Hier vind je altijd een geschikt restaurant voor een borrel, lunch of diner.

Bezienswaardigheden in Burgh-Haamstede

Heb je zin in een culturele activiteit? Bezoek dan Museum de Burghse Schoole in Burgh. In dit oude schoolgebouw leer je alles over de scholen van vroeger. Tijdens een bezoek aan het strand in buurtschap Nieuw-Haamstede, is de rood-witte vuurtoren ‘Westerlicht’ een niet te missen bezienswaardigheid. De vuurtoren is niet open voor bezoek, maar is een absolute foto hotspot.