Renesse strand

B&B's in Renesse

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Renesse: 14 beschikbare kamers gevonden
Bij 4 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren

B&B Renesse

Overnachten in een Bed & Breakfast in Renesse betekent een ultiem ontspannen weekend weg of een vakantie aan de Zeeuwse kust. Deze gezellige familiebadplaats heeft alles in zich voor een fijn verblijf: ruime stranden, leuke winkels, fijne restaurants en toffe evenementen. Zoek en boek een B&B in Renesse.

Activiteiten in Renesse

Renesse is al jaren een populaire badplaats met brede stranden. Meer dan honderd jaar geleden werden de eerste zomerhuisjes voor badgasten in Renesse gebouwd. De stranden van Renesse zijn ideaal voor een dagje ontspannen of een fijne strandwandeling. Bij strandovergang Jan van Renesseweg kun je bij laag water zeehonden spotten die liggen te chillen op de zandbanken die droogvallen. De omgeving van Renesse leent zich  uitstekend voor een afwisselende fiets- of wandeltocht. Vanuit een Bed & Breakfast in Renesse sta je in een mum van tijd midden in de natuur. Routes rondom Renesse voeren je buitendijks langs het water, door het bos en over duinlandschap. 

Zeehond in het water

Restaurants in Renesse

Tijdens een verblijf in een B&B in Renesse hoef je niet lang te zoeken naar een plek om te lunchen of dineren. Renesse heeft veel verschillende restaurants waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, een diner of een gezellige borrel. Langs de Hogezoom in het centrum van het dorp vind je de meeste restaurants, maar ook langs het strand kun je terecht voor een hapje of een drankje bij een van de strandpaviljoens. Vanaf het terras heb je dan een mooi uitzicht over het strand en het water van de Noordzee.

Bezienswaardigheden in Renesse

Muziek, sport, kunst en cultuur. Jaarlijks worden er in en om Renesse te gekke evenementen georganiseerd. Van zomermarkten, sportevenementen tot muziekfestivals. Er is ieder seizoen wel iets te beleven. De Brouwersdam staat ieder jaar in juni drie dagen lang in het teken van muziekfestival Concert at SEA en vormt ook het decor voor Beachboom. De versierde paarden tijdens de jaarlijkse Straô zijn een bezienswaardigheid op zich. Tijdens dit unieke evenement worden de benen in zee gewassen om te ontdoen van al het stof en vuil dat zich in de winter op stal heeft verzameld.

Concert at Sea Brouwersdam | ©Bart Heemskerk