Burgh-Haamstede duinen

Vakantieparken in Burgh-Haamstede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Burgh-Haamstede: 114 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 2 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Duinpark Westerschouwen
  • Vakantiehuis op vakantiepark
Gezellige restaurantjes op loopafstand en heerlijke fiets - en wandelroutes
v.a. prijs/nacht
€ 65,65
Riethoek Westerschouwen
  • Vakantiehuis op vakantiepark
    • 4 pers.
    • 2 slaapk.
Luxe chalets in voormalige fruitgaard, op loopafstand van Noordzeestrand en Boswachterij Westerschouwen
v.a. prijs/nacht
€ 77,79

Ga er lekker tussenuit op een vakantiepark in Burgh-Haamstede

Of je nu een leuke gezinsvakantie wilt boordevol activiteiten, of op zoek bent naar rust in de prachtige Zeeuwse natuur. De keuze aan vakantieparken in Burgh-Haamstede is eindeloos! Je kunt het zo basis of luxe maken als je zelf wilt. In een huisje op een park heb je alle faciliteiten van thuis, maar ben je er echt even tussenuit.

Activiteiten Burgh-Haamstede

Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Burgh-Haamstede is het strand nooit ver weg. Langs de kust van Westenschouwen tot Nieuw-Haamstede vind je verschillende soorten stranden en duinovergangen. Van gezellige familiestranden tot rustige natuurstranden. De lengte van de duinovergangen verschilt nogal. Soms loop je een flink stuk door de duinen en bij andere overgangen sta je na de trap direct op het strand. Als je van natuur houdt, kom je niks tekort in Burgh-Haamstede. In Boswachterij Westerschouwen, het grootste bos van Zeeland, vind je verschillende fiets- en wandelroutes. Als je van actie houdt, stap je op de mountainbike om MTB-route Westerschouwen te verkennen. De steile klimmetjes en afdalingen maken dit een uitdagend parcours waar je je mountainbikevaardigheden op de proef kan stellen.

Restaurants in Burgh-Haamstede

Natuurlijk kun je in de keuken van je verblijf op een vakantiepark zelf aan de slag gaan om een maaltijd op tafel te toveren, maar soms heb je ook wel eens zin om buiten de deur te eten. In een restaurant in Burgh-Haamstede en omgeving geniet je van rijke gerechten en lokale ingrediënten. Van bistro tot luxe restaurant. In Burgh-Haamstede vind je verschillende restaurants waar je gezellig uit eten kunt gaan. Of geniet van een lunch of diner met uitzicht op zee bij een van de strandpaviljoens langs de kust. 

Vakantiepark Burgh-Haamstede

Bezienswaardigheden in Burgh-Haamstede

Een indrukwekkend monument dat zeker een bezoek waard is in het centrum van Burgh-Haamstede is Slot Haamstede. Het slot is alleen toegankelijk tijdens excursies, maar er loopt een wandelroute langs het landgoed Slot Haamstede richting het afwisselende duinlandschap van de Zeepeduinen. In dit veelzijdige natuurgebied zijn verschillende routes uitgezet. Heb je meer zin in een cultureel uitstapje? Stap dan eens binnen bij Museum de Burghse Schoole in Burgh. Weet jij (nog) wat een lei, griffel en leesplank is? Bij dit kleine, maar fijne museum kunnen ze je er alles over vertellen. In een schoolgebouw uit 1845 vind je drie expositieruimtes, waarvan er één is ingericht als klaslokaal van 1920. Een leuk uitstapje voor jong en oud.