Bruinisse jachthaven

Vakantieparken in Bruinisse

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Bruinisse: 0 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 0 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Voel je vrij op een vakantiepark in Bruinisse

Alle voorzieningen en vrijheid die je wenst. Op een vakantiepark in Bruinisse kun je de dag indelen zoals jij dat wilt. Lekker ontspannen en in je eigen tempo. Dat is het voordeel van een verblijf op een vakantiepark. Ga eropuit na het ontbijt en kom pas terug als het jou uitkomt. Maak de mooiste herinneringen tijdens een vakantie in Zeeland.

Leuke activiteiten in Bruinisse

Als je Bruinisse zegt, dan zeg je mosselen. Van oudsher is het kweken van mosselen een van de belangrijkste inkomstenbronnen in Bruinisse. De vele vissersboten in de haven en de grote mossel op het visplateau zijn hier een zichtbaar bewijs van. Maar Bruinisse heeft meer te bieden dan mosselen. Door de gunstige ligging aan het Grevelingenmeer en vlakbij de Oosterschelde, is het dorp ook erg in trek bij watersporters. De jachthaven van Bruinisse ligt pal aan het Grevelingenmeer. Steeds meer watersporters weten hun weg dan ook te vinden naar het meer. 

Mosselen eten bij restaurants in Bruinisse

Op een vakantiepark in Bruinisse ben je natuurlijk van alle gemakken voorzien. Ook als het om eten gaat. Ga je zelf koken of laat je je verwennen in een van de vele restaurants? Dat Bruinisse een echt vissersdorp is, zie je ook aan de vele visrestaurants waar je heerlijk kunt genieten van vers gevangen vis en andere zeedieren. Mosselen vind je op nagenoeg iedere menukaart in Bruinisse. Als je behoefte hebt aan iets anders dan vis, dan zijn er ook voldoende mogelijkheden. Voor iedereen is er wel een restaurant te vinden met aantrekkelijke gerechten op het menu als je in Bruinisse bent.

Bruinisse haven

Ontdek de bezienswaardigheden in Bruinisse

Wil je graag zeehonden en bruinvissen zien in Zeeland? Vanuit de haven van Bruinisse kun je mee op zeehondensafari. Met een boot vaar je de Oosterschelde op, waar je grote kans hebt om zeehonden en bruinvissen te zien. Wil je meer weten over de geschiedenis van Bruinisse en de mosselkweek? In het Visserijmuseum Brusea in de Oudestraat leer je er alles over. Ook een bezoek aan het aangrenzende monumentenpand is de moeite waard. In ‘’t Visseruusje’ stap je binnen in een visserswoning van eind 19de en begin 20ste eeuw en maak je kennis met het leven van vissersgezinnen.