Renesse strand

Vakantieparken in Renesse

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Renesse: 51 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 7 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Genieten op een vakantiepark in Renesse

Wil je er een paar dagen tussenuit of juist lekker lang op vakantie, dan is een verblijf op een van de vakantieparken in badplaats Renesse een goed idee. Hier ben je echt even lekker weg. Wordt het een kleinschalig vakantiepark, een groot familiepark of een park aan zee? Wat je ook kiest, op een vakantiepark in Renesse heb je het gemak van veel faciliteiten, zoals een zwembad en een restaurant. Zo heb je eindelijk weer eens echt tijd voor elkaar.

Leuke activiteiten in Renesse

Renesse is een ringdorp, gebouwd rondom de gotische Jacobuskerk. De toren van de kerk dateert uit 1485. Ieder jaar – rond eind juli - is de kerk het middelpunt van de kermis. In het centrum van Renesse kun je ook gezellig winkelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, accessoires of compleet nieuwe garderobe, met zoveel leuke kledingwinkels gaat dat zeker lukken. Heb je nog geen bezoek gepland? Dan raden we aan om dit te combineren met een van de vele evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Maak tijdens de Fjoertoer een avondwandeling over het strand en door de bossen langs verschillende lichtobjecten. Geniet van de versierde paarden die van het dorp naar strand gaan om de voeten te wassen tijdens de jaarlijkse Straô. Of beleef Concert at Sea en zing hard mee met BLØF en andere bekende artiesten.

Uit eten bij fijne restaurants in Renesse

Verblijf je in de omgeving van het dorp op een vakantiepark om te genieten van de zee, het strand en alles wat Renesse te bieden heeft? Dan kun je ook op veel plekken terecht voor een hapje en een drankje. In het centrum heb je volop keuze uit verschillende restaurants. Ook zijn er veel plekken langs het strand bij Renesse waar je terecht kunt voor een lekkere maaltijd. Populaire plekken waar je kunt aanschuiven zijn daar onder andere Strandpaviljoen Corazon, Strandclub Horizon, Strandrestaurant Our Seaside, Strandpaviljoen de Haven van Renesse, Strandpaviljoen de Schorpioen en Strandpaviljoen Zuid Zuid West. 

Vakantiepark Renesse aan zee

Ontdek de bezienswaardigheden in Renesse

Vanaf het vakantiepark in Renesse kun je veel uitstapjes maken. Een bekende bezienswaardigheid is Slot Moermond, dat oorspronkelijk werd gebouwd in de 13e eeuw. Het slot is twee keer verwoest tijdens een veldslag en is nu een mix van bouwstijlen uit verschillende perioden. Het kasteel zelf is niet te bezoeken, maar alleen in gebruik voor feesten en partijen. Het is de moeite van het bekijken waard tijdens een wandel- of fietstocht door het 45-hectare tellend natuurgebied.