Zierikzee Schouwen-Duiveland

Vakantieparken in Zierikzee

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zierikzee: 0 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 0 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Vakantieparken Zierikzee

In de omgeving van Zierikzee vind je een divers aanbod vakantieparken. Een vakantie op een groot of klein vakantiepark op Schouwen-Duiveland is leuk met de hele familie. Overnacht in een bungalow, vakantiehuis of een chalet op een vakantiepark. Op een vakantiepark zijn er genoeg activiteiten te beleven voor de kinderen. Maar ook in de omgeving is er genoeg te doen. Je bent altijd dichtbij het strand en het centrum van Zierikzee.

Activiteiten in Zierikzee

Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Zierikzee kun je zeker een dag uittrekken om te winkelen. Shop bij conceptstores, hippe meubelzaken en fijne kledingwinkels. Hier vind je unieke lokale winkels en de grotere ketens. Wandel langs de mooiste monumenten en poorten tijdens een stadswandeling Zierikzee. Boek een gids of volg de stapstenen op de grond langs stadsjuwelen en ontdek de monumentenstad op je eigen tempo. Voor een actief dagje uit stap je op de fiets. Vanuit Zierikzee voeren prachtige fietsroutes je langs de Oosterschelde of over de Zeelandbrug. 

Restaurants in Zierikzee

Tijdens een verblijf in Zierikzee vind je een ruime keuze aan restaurants om te borrelen, lunchen en dineren. In het centrum en aan de haven van Zierikzee strijk je neer voor een goed diner of een gezellige borrel. Bij verschillende leuke koffietentjes kun je terecht voor de beste koffie en huisgemaakte taarten. Daar wil je gegarandeerd terugkomen.

Zierikzee nilsson restaurant

Bezienswaardigheden in Zierikzee

Duik in de geschiedenis van Zierikzee tijdens een bezoek aan het Stadhuismuseum in het centrum. Alleen de buitenkant is al een plaatje om te zien en een moment bij stil te staan. Vanuit Zierikzee vertrekt er regelmatig een zeehondensafari. Stap op de boot en spot zeehonden op de zandbank in de Oosterschelde. Blijf je liever aan wal? Vanaf de kant bij het havenhoofd van Zierikzee staat een luisterpaal waar je bruinvissen kunt horen.