Boutique Hotel ter Zand

Overnachten in een hotel in Burgh-Haamstede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Hotels aan het strand
  • Last-minute hotels Burgh-Haamstede
  • Van budget tot luxe
Burgh-Haamstede: 0 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 0 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Laat je verwennen in een hotel in Burgh-Haamstede

Niks moet en (bijna) alles kan. Dat gevoel ervaar je in een hotel in Burgh-Haamstede. Vanuit je hotel ontdek je de bosrijke omgeving waar het strand altijd dichtbij is. Of je nu kiest voor een boetiekhotel in Burgh-Haamstede, zoals Boutique Hotel ter Zand of een goedkoop hotel. Je vindt gegarandeerd een hotel dat bij je past. Wacht je liever zo lang mogelijk om een hotel te boeken? Bekijk dan alle last-minutes in Bufrgh-Haamstede.

Strandhotel Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede is een fijne bestemming als je op zoek bent naar een ontspannen verblijf in een hotel aan zee. Vlakbij strand en zee vind je hier verschillende strandhotels en duinhotels, zoals Grand Hotel ter Duin en Fletcher hotel Burgh-Haamstede. In de hotels in deze Zeeuwse badplaats vind je hartelijke gastvrijheid. De volgende ochtend staat een vers ontbijt voor je klaar. Dat is nog eens een heerlijke manier om de dag te beginnen.

Diervriendelijke hotels Burgh-Haamstede

Met de hond op vakantie? In talloze hotels in Burgh-Haamstede zijn huisdieren toegestaan. Een vakantie met de hond vraagt misschien om iets meer voorbereiding, maar is wel zo gezellig. Geen gedoe met oppas. Als je aankomt in je hotel in Burgh-Haamstede, kan het genieten beginnen. Op Schouwen-Duiveland zijn verschillende losloopgebieden voor honden op het strand en in de natuur en in veel restaurants zijn honden welkom. 

Op vakantie met je hond

Wellness hotel Burgh-Haamstede

Overnachten in een wellness hotel in Burgh-Haamstede betekent even geen verplichtingen. Kom in vakantie-modus en schakel terug naar de eerste versnelling. Gun jezelf ontspannen momenten waarin niets moet. Geef jezelf en je lichaam een boost in de sauna, jacuzzi, het stoombad of in het zwembad. In een hotel met wellness in Burgh-Haamstede kom je helemaal tot rust.

Wellness in Zeeland

Activiteiten Burgh-Haamstede

Familiestranden, natuurstranden en watersportstranden. Je vindt het langs de kust bij Burgh-Haamstede. Deze populaire badplaats heeft schone stranden met genoeg faciliteiten. Zoek je een geschikt strand om naartoe te gaan met de kinderen? Ga naar Vuurtorenpad, Speelduin of De Punt. Houd je van natuur? Trek je wandelschoenen aan en ontdek Boswachterij Westerschouwen, het grootste bos van Zeeland. Misschien kom je wel Shetlandpony’s of Schotse Hooglanders tegen. Ook sportievelingen kunnen hun hart ophalen. Pak je mountainbike en waag je op de mountainbikeroute Westerschouwen. Houd je het liever vlak? Stap dan op de fiets voor prachtige fietsroutes door het bos en langs het water. Vanuit Burgh-Haamstede heb je urenlang fietsplezier. 

Restaurants in Burgh-Haamstede

Bij verschillende hotels in Burgh-Haamstede zit al een goed restaurant. Maar hoe leuk is het om verschillende restaurants te proberen?  In het centrum van het dorp vind je restaurants waar je heerlijk kunt eten. Wordt het een culinaire avond of heb je zin in pannenkoeken? Voor iedereen is er genoeg keuze.

Burgh-Haamstede dorp

Bezienswaardigheden in Burgh-Haamstede

In en rondom Burgh-Haamstede kun je je goed vermaken. Er is genoeg te zien en doen. Burgh-Haamstede bestaat eigenlijk uit twee dorpen: Burgh en Haamstede. Slot Haamstede is niet te missen. Dit prachtige monumentale kasteel kun je vanaf de buitenkant bewonderen. Tijdens open monumentendagen, excursies en speciale activiteiten kun je er binnenkijken. Vuurtoren Westerlicht valt meteen op. Deze vuurtoren is met 58 meter één van de grootste vuurtorens van Nederland. Ontdek het authentieke schoolgebouw van Burgh-Haamstede in het Museum De Burghse Schoole. Wandelen en geschiedenis combineren? Vanaf dit museum kun je een mooie wandeling maken langs de Ringwalburg, die bestaat uit een ronde of ovale vorm in het landschap. Ringwalburgen werden vroeger in Zeeland gebouwd ter verdediging tegen plunderende Vikingen. 

Veelgestelde vragen

Boutique Hotel ter Zand is het best beoordeelde hotel in Burgh-Haamstede.

Alle hotels die wij aanbieden in Burgh-Haamstede bevinden zich vlakbij het strand.

Je mag de hond zeker meenemen naar Burgh-Haamstede. Bekijk alle diervriendelijke hotels in Burgh-Haamstede.

Burgh-Haamstede staat bekend als fijne familiebadplaats. Daarom bieden veel hotels in Burgh-Haamstede familiekamers aan.

Wandelen door de natuur of een relaxte stranddag. In Burgh-Haamstede is genoeg te doen. Wij geven je tips en inspiratie voor een bezoek aan Burgh-Haamstede.