Boutique Hotel ter Zand

Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 23:59 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen. Bij annulering korter voor aankomst worden kosten berekend zoals uiteengezet in Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) in de bijlage.

Betalingen hoeven uiterlijk 24 uur voor aankomst voldaan te zijn bij het hotel. Je ontvangt hiervoor een e-mail rechtstreeks van het hotel met de betalingsvoorwaarden. Bij de fietsarrangementen is restitutie niet mogelijk gezien deze tarieven non-refundable zijn.

1. Alle aanwijzingen van medewerkers van Boutique Hotel Ter Zand, die verband houden met huisregels dienen te worden opgevolgd. 2. Roken in het hotel of op de kamer is niet toegestaan. 3. Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in. 4. Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand. 5. Gebruik bij brand in geen geval de liften. 6. Bij het inchecken dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Inchecken kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. 7. Op diverse plaatsen binnen het gebouw hangen camera’s. Een ieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden. 8. Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie. 9. Boutique Hotel Ter Zand is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen. 10. De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Wat zijn de check-in en check-out tijden?
    Je kan inchecken vanaf 15:00 uur en uiterlijk uitchecken om 11:00 uur.
  • Tussen welke tijden kunnen we ontbijten?
    Van maandag tot en met vrijdag kan je gebruik maken van het ontbijt tussen 07:30 en 10:30 uur. Op zaterdag en zondag is het ontbijt tussen 07:30 en 11:00 uur.
  • Kan ik bij het hotel parkeren?
    We beschikken over een eigen parkeerplaats. Informeer naar de prijs & beschikbaarheid bij onze receptie.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]