Strand Scharendijke

Hotels in Scharendijke

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Scharendijke: 176 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 7 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema

Overnachten in een hotel in Scharendijke

Scharendijke wordt omringd door mooie landschappen en water. Een  hotel in Scharendijke ligt dan ook om de hoek bij de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van Europa, en de Noordzeekust. De rustige stranden en duinen vlak bij Scharendijke bieden de perfecte setting voor een verblijf in een hotel. 

Ontdek de charme van Scharendijke vanuit een hotel

Scharendijke, een dorp op Schouwen-Duiveland in Zeeland, is een ideale bestemming als je zoekt naar ontspanning en avontuur aan de Zeeuwse kust. Scharendijke mag dan klein zijn, maar het biedt een grote hoeveelheid aan accommodaties en activiteiten om uit te kiezen. Scharendijke heeft voor elk wat wils. Dit knusse dorp is vooral in de zomermaanden populair. Zorg ervoor dat je je accommodatie ruim van tevoren boekt om teleurstelling te voorkomen.

Wat te doen in Scharendijke?

Scharendijke staat bekend als een echt watersportparadijs. Je kunt hier windsurfen, zeilen, duiken, en kitesurfen. Er zijn een paar watersportcentra waar je lessen kunt volgen of een uitrusting kunt huren. De Grevelingen is een populaire plek om te duiken. Ontdek de onderwaterwereld en bewonder de diverse mariene flora en fauna die deze locatie te bieden heeft. Boek een zeiltocht op de Grevelingen of de Noordzee. Er zijn verschillende mogelijkheden, van ontspannen zeiltochten tot avontuurlijke zeilcursussen.

Scharendijke

Restaurants in Scharendijke

De lokale keuken van Zeeland is een traktatie. In restaurants in Scharendijke en de omgeving van het dorp eet je verse vis en zeevruchten bijna direct uit het water. Geniet van de smaak van de regio. Maar ook als je zin hebt in een pizza of een pannenkoek, kun je in Scharendijke terecht. Er zijn genoeg restaurants om uit te kiezen.