Hotels Zierikzee

Overnachten in een hotel in Zierikzee

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Slapen in een oude monumentenstad
  • Romantisch overnachten
  • Ideaal voor een stedentrip
Zierikzee: 52 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 1 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Speciale Interesses
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Romantik Hotel Mondragon
Romantik Hotel Mondragon
Ontbijt inbegrepen
  • Hotel
Ervaar de luxe en romantiek van hotel Mondragon
v.a. prijs/nacht
€ 150,-
Ontbijt inbegrepen

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief

Laat je verwennen tijdens een verblijf in een hotel in Zierikzee

Thuis de boel de boel laten en echt even lekker weg. In een hotel in Zierikzee is genieten het enige wat je hoeft te doen. Van de luxe van een schone kamer en een lekker ontbijt dat iedere ochtend voor je klaarstaat. Of je nu kiest voor een familiehotel als Hector Zierikzee of liever gaat voor een luxe overnachting in een monumentaal pand, zoals Mondragon Zierikzee. In deze monumentenstad kan het allemaal.

In Zierikzee vind je tal van verschillende soorten hotels. Vooral in het centrum kun je terecht voor een verblijf. Ideaal als je een stedentrip naar Zierikzee wilt boeken. Bij de meeste hotels in Zierikzee is het ontbijt inbegrepen. Zo start je de dag met genoeg energie om te shoppen of cultuur te snuiven. Boek nu een overnachting in Zierikzee en ontdek het zelf.

Hotel in Zierikzee

Wat te doen in Zierikzee?

Vanuit je hotel loop je zo het centrum van Zierikzee in. Met ruim 500 monumenten is er genoeg te zien. Een stadswandeling in Zierikzee is de perfect manier om de monumenten te ontdekken. Bezoek het Stadhuismuseum en ontdek het verhaal van de monumentenstad Zierikzee. Als je van winkelen houdt, zit je goed in Zierikzee. Grotere ketens worden afgewisseld met lokale winkels. Tussen het winkelen door, geniet je van koffie of een lunch op een van de vele terrassen. Bekijk hier onze tips voor winkelen in Zierikzee. Houd je van fietsen? Huur een fiets en maak een prachtige fietstocht over Schouwen-Duiveland. Vergaap je aan de mooie natuur en vergeet de Zeelandbrug niet mee te pakken.

Zierikzee

Restaurants in Zierikzee

In het centrum van Zierikzee vind je genoeg restaurants. Van een uitgebreide culinaire avond aan de haven tot het afhalen van een lekker ijsje. Er is zoveel keuze dat je zeker een restaurant van je gading vindt. In het winkelgebied vind je veel fijne restaurants, maar ook net buiten het winkelgebied kun je op een zonnige dag genieten op een van de vele terrassen aan de haven. Wij geven je tips voor de fijnste restaurants in Zierikzee.

Roekoekoe Zierikzee

Bezienswaardigheden in Zierikzee

Als je Zierikzee bezoekt, kun je er niet omheen: de Sint-Lievensmonstertoren, ook wel de Dikke Toren genoemd. Als je goed ter been bent, kun je de 279 treden beklimmen en genieten van een prachtig uitzicht over Zierikzee en het eiland Schouwen-Duiveland. Ben je een dierenliefhebber? Kijk eens of je bruinvissen kunt spotten. Op het havenpunt staat een luisterpaal, waar je de bruinvissen kunt horen. Als je ze liever van dichtbij wil zien, kun je op zeehondensafari gaan. De rondvaartboten vertrekken vanuit de haven in Zierikzee.