Hotels Zierikzee

Hotels in Zierikzee

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zierikzee: 73 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 2 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Speciale Interesses
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Laat je verwennen tijdens een verblijf in een hotel in Zierikzee

Thuis de boel de boel laten en echt even lekker weg. In een hotel in Zierikzee is genieten het enige wat je hoeft te doen. Van de luxe van een schone kamer en een lekker ontbijt dat iedere ochtend voor je klaarstaat. Of je nu kiest voor een verblijf in een familiehotel of liever gaat voor een luxe overnachting in een monumentaal pand. In Zierikzee kan het.

Wat te doen in Zierikzee?

Vanuit je hotel loop je zo het centrum van Zierikzee in. Met ruim 500 monumenten is er genoeg te zien. Een stadswandeling in Zierikzee is de perfect manier om de monumenten te ontdekken. Bezoek het Stadhuismuseum en ontdek het verhaal van de monumentenstad Zierikzee. Als je van winkelen houdt, zit je goed in Zierikzee. Grotere ketens worden afgewisseld met lokale winkels. Tussen het winkelen door, geniet je van koffie of een lunch op een van de vele terrassen. Houd je van fietsen? Huur een fiets en maak een prachtige fietstocht over Schouwen-Duiveland. Vergaap je aan de mooie natuur en vergeet de Zeelandbrug niet mee te pakken.

Restaurants in Zierikzee

In het centrum van Zierikzee vind je genoeg restaurants. Van een uitgebreide culinaire avond aan de haven tot het afhalen van een lekker ijsje. Er is zoveel keuze dat je zeker een restaurant van je gading vindt. In het winkelgebied vind je veel fijne restaurants, maar ook net buiten het winkelgebied kun je op een zonnige dag genieten op een van de vele terrassen aan de haven.

Monumentenstad Zierikzee

Bezienswaardigheden in Zierikzee

Als je Zierikzee bezoekt, kun je er niet omheen: de Sint-Lievensmonstertoren, ook wel de Dikke Toren genoemd. Als je goed ter been bent, kun je de 279 treden beklimmen en genieten van een prachtig uitzicht over Zierikzee en het eiland Schouwen-Duiveland. Ben je een dierenliefhebber? Kijk eens of je bruinvissen kunt spotten. Op het havenpunt staat een luisterpaal, waar je de bruinvissen kunt horen. Als je ze liever van dichtbij wil zien, kun je op zeehondensafari gaan. De rondvaartboten vertrekken vanuit de haven in Zierikzee.