Zierikzee Schouwen-Duiveland

Overnachten in Zierikzee

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zierikzee: 109 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 8 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Camping
Thema

Overnachten in Zierikzee

Ga op stedentrip naar Zierikzee en overnacht in een hotel, B&B of appartement. Tijdens een verblijf leer je deze monumentale stad op Schouwen-Duiveland het beste kennen. Er  is altijd wat te doen. Ontdek meer dan 500 monumenten, lokale winkels en fijne restaurants. Boek een weekend weg of vakantie in Zierikzee.

Hotels Zierikzee

Activiteiten in Zierikzee

Wat te doen in Zierikzee? Een stadswandeling is de perfecte manier om de monumentenstad te leren kennen. Wandel door de straten en vergaap je aan oude gevels en prachtige monumenten. Tijdens een bezoek aan het Stadhuismuseum leer je alles over de historie van de stad en de omgeving. Het Watersnoodmuseum is een indrukwekkend museum waar je de verhalen hoort over de Watersnoodramp in 1953. Als je van winkelen houdt, ben je in Zierikzee aan het juiste adres. Hier vind je unieke, lokale winkels, maar ook de grotere ketens. Als je op donderdag in Zierikzee bent, bezoek dan de weekmarkt met verse producten.

Zierikzee Museum

Restaurants in Zierikzee

Als je zin hebt om uit eten te gaan tijdens je verblijf in Zierikzee, dan zijn er genoeg restaurants om uit te kiezen. Borrelen in het centrum van Zierikzee en dineren in een luxe restaurant aan de haven.  In Zierikzee vind je een ruim aanbod aan restaurants. Aan het einde van de avond haal je een ijsje bij Ijssalon Capri.

Zierikzee restaurants Zeeuwse hemel

Bezienswaardigheden in Zierikzee

In Zierikzee en omgeving is genoeg te zien en doen. Wandel door de stad en ontdek fotogenieke, monumentale poorten en de St. Lievensmonstertoren, ook wel de Dikke Toren genoemd. Dankzij de ligging aan de Oosterschelde, is de kans groot dat je bruinvissen kunt zien vanaf de kant bij het havenhoofd van Zierikzee. Hier is een luisterpaal waar je de bruinvissen kunt horen.Houd je van fietsen? Zierikzee is het ideale startpunt voor een mooie fietstocht. Fiets over de Zeelandbrug richting Colijnsplaat of rijd langs het water richting Brouwershaven, Renesse of Burgh-Haamstede.