Zierikzee Schouwen-Duiveland

Appartementen in Zierikzee

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zierikzee: 2 beschikbare appartementen gevonden
Bij 1 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Kindvriendelijk
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Slapen bij Van-V
  • Appartement
    • 3 pers.
    • 1 slaapk.
Er even tussenuit en toch dat thuisgevoel!
v.a. prijs/nacht
€ 133,90

Appartementen in Zierikzee

Tijdens een vakantie of weekend weg in een appartement in Zierikzee ervaar je deze monumentenstad in Zeeland op zijn best. Vanuit je appartement wandel je door knusse straten langs monumentale gebouwen en bruggen. In het bruisende centrum van Zierikzee kun je goed winkelen. Kies je voor een luxe appartement of een knusse studio in Zierikzee? Boek je verblijf nu bij allyourz.

Activiteiten in Zierikzee

Als je verblijft in een appartement in Zierikzee, zijn er genoeg activiteiten om uit te kiezen. Al wandelend, met of zonder gids, leer je deze Zeeuwse stad het snelst kennen. Winkelliefhebbers zijn in Zierikzee op de juiste plek. Hier shop je bij leuke lokale winkels en grote ketens. . Wil je meer weten over de historie van Zierikzee? Bezoek dan het Stadhuismuseum. Tijdens een bezoek aan het Watersnoodmuseum, vlakbij Zierikzee,  kom je alles te weten over de Watersnoodramp in 1953. 

Zierikzee winkel Dit Dus by Co

Restaurants in Zierikzee

Als je even geen zin hebt om te koken in je appartement, dan zijn er in Zierikzee genoeg restaurants om uit te kiezen. Voor een overheerlijke lunch ga je naar Roekoekoe, hier geniet je van oprecht en (h)eerlijk eten. Liever uitgebreid uit eten? Reserveer dan een tafeltje bij Brasserie Maritime en proef verse schaal- en schelpdieren.

Bezienswaardigheden in Zierikzee

Wat te doen in Zierikzee? Je hoeft je hier geen moment te vervelen. Maak een wandeling langs de verschillende monumenten in de stad. De Sint-Lievensmonstertoren, ook wel Dikke Toren genoemd, valt direct op als je door de stad wandelt. Als je van fietsen houdt, dan is Zierikzee een perfect startpunt voor een mooie fietsroute. Fiets langs de Oosterschelde of steek de Zeelandbrug over naar Noord-Beveland.