Winterlicher Kamin

Buchen Sie jetzt Ihren Aufenthalt

Ferienunterkünfte und unvergessliche
Erlebnisse in Zeeland 

allyourz ist eine lokale Tourismus- und Freizeitplattform für Zeeland

Zeeland auf der Karte

Entdecken Sie die schönsten Orte und die besten Ferienanlagen.

Ihre Unterkunft auf der allyourz-Website?

Mit allyourz gibt es endlich eine Lösung, die potenzielle Besucher bereits in einem frühen Stadium anzulocken vermag und aufzeigt, was für ein tolles Reiseziel Zeeland das ganze Jahr hindurch ist. Vermieten Sie eine Unterkunft und möchten Sie die Verwaltung Ihrer Ferienunterkunft auf ein professionelles Unternehmen übertragen, damit Sie sich nicht mehr selbst um alle Einzelheiten kümmern müssen? Wenn Sie Ihre Unterkunft nicht über ein Buchungssystem vermieten, können Sie Angelegenheiten wie Schlüsselausgabe, Reinigung und die administrative Verwaltung durch allyourz erledigen lassen. Möchten Sie gerne mehr darüber erfahren? Wenden Sie sich unverbindlich an uns.

Anmeldung hier starten

Unterkunft anmelden

Erleben Sie jeden Tag ein Stück Zeeland

Inspiration finden und direkt buchen. Es ist allyourz!

Gestern
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Zondagmiddag 4 december vind de kunst- en cultuurroute in Middelburg weer plaats. Deelnemers openen die dag speciaal hun deuren. Tussen 13.00 en 17.00 kun je rondkijken en kennismaken met de makers. Dit keer is het een extra bijzondere editie. Musici van Ty Zeeuws Kamerorkest spelen hun mooiste muziek voor het winkelend publiek op allerlei mooie locaties in de binnenstad. Extra sfeer dus tijdens je laatste inkopen voor pakjesavond.

Winkelstraten in Middelburg: hier wil je zijn
Winkelstraten in Middelburg: hier wil je zijn

Van oudsher is Middelburg een handelsstad en dat ondernemerschap voel je nog als je door de kleinere winkelstraatjes rondom het hart van de stad loopt. Je komt hier nog allerlei oude ambachten tegen zoals keramiekwinkels, naaiateliers, edelsmeden, chocolaterieën en meer.

29 November
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Van 17 december t/m 8 januari kun je schaatsen in Sluis. De XXL schaatsbaan is elke dag geopend. Voor de kleintjes is er een aparte kleuterbaan die 's avonds verandert in een curlingbaan. Voor een warm drankje kun je terecht in de bar waar je tevens je schaatsen kunt huren.

Weihnachten in Zeeland
Stadswandeling Sluis: winkelen, wandelen en goed eten

In het uiterste zuidwesten van Nederland ligt de winkelstad Sluis. Hier hoor je niet alleen dat je dicht bij de Vlaamse grens bent, je voelt en ziet het aan alles. De stad heeft een grenzeloos karakter en iedereen voelt zich hier thuis. Het bruist, het is er gezellig, warm en gastvrij.

26 November
Steffen Brinkhaus - allyourz
Steffen

Head of allyourz timeline

Grote drukte in Middelburg momenteel. Er werd onverwachts aangekondigd dat je vanmiddag om 14.00 op vijf plekken in Nederland er achter kan komen wie de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol zijn. Maar daarvoor moeten burgers wel samenwerken. Ben jij er ook bij?

wie is de mol Middelburg
24 uur in Middelburg

Monumentale gebouwen, karakteristieke gevels, leuke winkels en fijne restaurants. In Middelburg is genoeg te zien en te doen. Wandel door de straten en vergaap je aan al het moois. Als je maar één dag in Middelburg bent, wil je je tijd goed besteden. Met deze tips helpen wij je graag op weg.