Vakantiehuizen Hero

Ferienunterkünfte und unvergessliche
Erlebnisse in Zeeland 

allyourz ist eine lokale Tourismus- und Freizeitplattform für Zeeland

Zeeland auf der Karte

Entdecken Sie die schönsten Orte und die besten Ferienanlagen.

Ihre Unterkunft auf der allyourz-Website?

Mit allyourz gibt es endlich eine Lösung, die potenzielle Besucher bereits in einem frühen Stadium anzulocken vermag und aufzeigt, was für ein tolles Reiseziel Zeeland das ganze Jahr hindurch ist. Vermieten Sie eine Unterkunft und möchten Sie die Verwaltung Ihrer Ferienunterkunft auf ein professionelles Unternehmen übertragen, damit Sie sich nicht mehr selbst um alle Einzelheiten kümmern müssen? Wenn Sie Ihre Unterkunft nicht über ein Buchungssystem vermieten, können Sie Angelegenheiten wie Schlüsselausgabe, Reinigung und die administrative Verwaltung durch allyourz erledigen lassen. Möchten Sie gerne mehr darüber erfahren? Wenden Sie sich unverbindlich an uns.

Anmeldung hier starten

Unterkunft anmelden

Erleben Sie jeden Tag ein Stück Zeeland

Inspiration finden und direkt buchen. Es ist allyourz!

Gestern
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Als je de langgerekte dorpsstraat van Burgh-Haamstede volgt, merk je bijna niet dat deze plaats op Schouwen-Duiveland eigenlijk bestaat uit twee dorpen: Haamstede en Burgh. Morgen vindt in Burgh de Burghse Dag plaats. Al meer dan dertig jaar een begrip op Schouwen-Duiveland. De straten staan geheel in het teken van dit dorpsfeest vol paarden en folklore. Ringrijden, sjezenrijden, er zijn allerlei markten. Ook worden er oude ambachten beoefend, kan je legervoertuigen bekijken en is er veel muziek.

Burgh-Haamstede dorp
Zien en doen in Burgh-Haamstede

De ligging in een bosrijke omgeving pal aan het strand, met verschillende bezienswaardigheden, evenementen, overnachtingsmogelijkheden en horeca maken Burgh-Haamstede een plaats waar je mooie herinneringen kunt maken.

10 August
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Met temperaturen van rond de 30 graden deze week is het strand wat ons betreft één van de beste plekken om de dag door te brengen. Ga bijvoorbeeld naar de weidse stranden in Cadzand-Bad, waar zelfs in het hoogseizoen voldoende ruimte is voor iedereen.

Cadzand-Bad Strand
Ontdek mondaine badplaats Cadzand-Bad en het weidse van Cadzand-Dorp

Cadzand is populair en dat is ze al jaren. Niet gek natuurlijk want het heeft heel veel te bieden. Dankzij verschillende bouwprojecten en verfraaiingen mag Cadzand-Bad zich inmiddels met recht mondain noemen. Het is de perfecte plek voor een dag strand of langer verblijf.

8 August
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Kijk deze zeehonden eens heerlijk rusten in de zon op een zandplaat in de Oosterschelde. Wist je dat je in Zeeland heel goed zeehonden, maar ook bruinvissen kunt spotten?

Dichtungen Oosterschelde
Op zoek naar bruinvissen en zeehonden bij Schouwen-Duiveland

Wil je graag zeehonden en bruinvissen zien in Zeeland? De meeste kans heb je bij de Oosterschelde vanaf Schouwen-Duiveland. Dit kan vanaf de kant, maar ga ook eens mee met een echte zeehondensafari. Met een boot vaar je verder de Oosterschelde op en heb je grote kans om zeehonden en bruinvissen te zien.

Lange Jan Middelburg
gesponsert

Middelburg

Moderne Monumentenstadt. Ein wunderbarer Ausgangspunkt, um die Stadt und die Umgebung zu entdecken.