Scharendijke

Scharendijke: Wassersportparadies in Zeeland

Mehr in Zeeland organisieren
Mehr in Zeeland organisieren
  • Herrlicher Sandstrand
  • Beliebtes Wassersportgebiet
  • Erstklassige Tauchplätze

Unsere Tipps für Scharendijke

Scharendijke liegt am Grevelingenmeer und bietet viele Wassersportaktivitäten. Dieser Ort auf Schouwen-Duiveland ist ein schönes Urlaubsziel für Ruhesuchende und Aktivurlauber. Die Strände laden zum Spazieren und Baden ein. Lasst euch im Urlaub oder auf einem Ausflug von Scharendijke überraschen.

Wird geladen
Scharendijke

Praktische Informationen Scharendijke

Ihr könnt in Scharendijke entlang der Straße gebührenfrei parken. In der Nähe des Strandes kann man auf dem Parkplatz De Wijde Wereld gebührenfrei parken.

Kostenpflichtige Parkplätze:

  • Parkplatz Haven Kloosternol

  • Parkplatz Elkerzeeseweg

  • Parkplatz Rampweg/Nieuweweg

In Scharendijke könnt ihr bei diesen Anbietern Fahrräder mieten:

  • Fahrradverleih Zeeland: Dorpsstraat 9, 4322 AC Scharendijke

  • Rijwielhandel Van Dongen: Baken 36-38, 4322 AG Scharendijke

Hier findet ihr die aktuelle Übersicht der Ladestationen in Scharendijke.

Strand Scharendijke

Bij Scharendijke vind je een knus strand zonder voorzieningen. Je kunt hier een duik nemen en je handdoek neerleggen om te relaxen. Grote kans dat je hier veel locals tegenkomt. Wil je liever een breed zandstrand met faciliteiten en strandpaviljoens? Ga dan naar de stranden aan de Brouwersdam. Deze stranden zijn een hotspot voor watersportliefhebbers en zonaanbidders. Honden zijn tussen 1 mei en 1 oktober tussen 10.00 en 19.00 uur op het strand alleen aangelijnd toegestaan, buiten deze tijden mogen ze loslopen.

Watersport Scharendijke

Het water van het Grevelingenmeer is een paradijs voor watersporters. Als je zelf een boot hebt, kun je aanmeren in de levendige jachthaven van Scharendijke. Bij Beachclub Perry’s aan de Brouwersdam kun je tal van activiteiten beoefenen als suppen, raften en kajakken. Ook voor duikers is Scharendijke dé plek om naartoe te gaan. Le Serpent is een uitdagende duikplek waar ervaren wrakduikers op zoek kunnen gaan naar het scheepswrak dat hier is afgezonken. Heb je altijd al willen leren duiken? Voor een duikcursus kun je terecht bij Duikcentrum Scharendijke.

Locaties:
- Beachclub Perry’s: Brouwersdam 1, 4322 NR Scharendijke
- Duikcentrum Scharendijke: Baken 32A, 4322 AG Scharendijke

Overnachten Scharendijke

Ontdek Scharendijke en omgeving tijdens een vakantie. Boek een vakantiehuis in Scharendijke met z’n tweeën of met de hele familie en voel je direct thuis. Hier ben je van alle gemakken voorzien. Slaap je liever in de buitenlucht? Kies dan voor een camping in Scharendijke en ervaar ultieme vrijheid.