Familie am Meer in Zeeland

Zeeland steckt voller Überraschungen.

So viel Meer, Land und Erlebnis. Es ist allyourz!

Ferienunterkünfte und unvergessliche Erlebnisse in Zeeland 

allyourz ist eine lokale Tourismus- und Freizeitplattform für Zeeland

Wir leben in Zeeland, wir lieben Zeeland und wir kennen Zeeland.

Suchen und Buchen Zeeland entdecken

Sommer in Zeeland

In diesem Sommer könnt ihr Zeeland von seiner schönsten Seite kennenlernen. In Zeeland gibt es sehr viele schöne Orte. Zusammen mit uns entdeckt ihr gute Restaurants, eindrückliche Landschaften und interessante Aktivitäten.

Sommer in Zeeland

Ihre Unterkunft auf der allyourz-Website?

Mit allyourz gibt es endlich eine Lösung, die potenzielle Besucher bereits in einem frühen Stadium anzulocken vermag und aufzeigt, was für ein tolles Reiseziel Zeeland das ganze Jahr hindurch ist. Vermieten Sie eine Unterkunft und möchten Sie die Verwaltung Ihrer Ferienunterkunft auf ein professionelles Unternehmen übertragen, damit Sie sich nicht mehr selbst um alle Einzelheiten kümmern müssen? Wenn Sie Ihre Unterkunft nicht über ein Buchungssystem vermieten, können Sie Angelegenheiten wie Schlüsselausgabe, Reinigung und die administrative Verwaltung durch allyourz erledigen lassen. Möchten Sie gerne mehr darüber erfahren? Wenden Sie sich unverbindlich an uns.

Anmeldung hier starten

Unterkunft anmelden
Karte von Zeeland

Suche und buche auf unserer Karte

Entdecke die schönsten Orte und bestgehüteten Geheimnisse Zeelands. Tauche in unser Angebot ein und finde dein passendes Zuhause in Zeeland!

Erleben Sie jeden Tag ein Stück Zeeland

Inspiration finden und direkt buchen. Es ist allyourz!

Gestern
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Zaterdag 4 juni organiseert Bioduin in Koudekerke een open tuindag. Bioduin teelt en verkoopt biologische groente en fruit. De vele verschillende producten, uiteenlopend van bonen tot bladgroentes, worden in de ochtend voor opening van de winkel vers geoost. Tijdens de open tuindag kookt chef Cas Zwemer van restaurant Zeeuwse Streken de lekkerste gerechten, zijn er rondleidingen en voor kinderen is er een leuke speurtocht.

Bioduin open tuindag
Sluit je dag af met een diner aan het strand of onder de duinen

Tijdens een bezoek aan dit kustdorp zijn er voldoende gelegenheden om uit te kiezen. Leuke tentjes voor koffie, fijne plekjes voor een uitgebreide lunch of een diner in een sfeervol restaurant. Bij deze hotspots in Dishoek zit je zeker goed.

17 Mai
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Het hoogste punt van Walcheren ligt in de duinen van Zoutelande. Vanaf 54 meter hoogte kijk je weids uit over het strand en het binnenland. Er staat hier bovenop de duinen bijna altijd wind. Ideaal voor paragliders en deltavliegers, die zie je hier dan ook veel. Als je ook een sprong wil wagen, kan dat met een tandemvlucht. Maar toekijken is zeker geen straf!

Die Küste von Walcheren
Kust van Walcheren: wandel langs de hoogste duinen

Maak een wandeling door de hoogste duinen van Zeeland en bekijk de paragliders die boven de kust vliegen. Sluit je dag af met een diner op het strand tijdens zonsondergang.

16 Mai
Steffen
Steffen

Head of allyourz timeline

Strijkersmuziek in alle smaken in een grandioos monumentaal decor, dat is Sinfonietta String Festival Zeeland dat op zaterdag 21 en zondag 22 mei plaats vind in de Grote Kerk in Veere. Het is een samenwerking tussen Amsterdam Sinfonietta, de Grote Kerk Veere en de Zeeuwse Concertzaal. Er zijn meerdere concerten die starten met de muziekroute. Wandelend door Veere hoor je drie korte concerten in drie historische locaties. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Sinfonietta string festival Zeeland
Zien en doen: Veere in één dag

Geniet van een wandeling over de stadswallen met uitzicht over het Veerse meer. En maak kennis met authentieke winkels en fijne restaurants. Dit is Veere in één dag.

Lange Jan Middelburg
gesponsert

Middelburg

Moderne Monumentenstadt. Ein wunderbarer Ausgangspunkt, um die Stadt und die Umgebung zu entdecken.