CLICK and SAIL Wemeldinge

In geval van annulering van de overeenkomst door opdrachtgever tot 14 dagen voor uitvoering van de zeilsessie (opdracht) is de opdrachtgever 25% van de prijs verschuldigd. In geval van annulering tussen 4 en 14 dagen voor de zeilsessie is 50% van de prijs verschuldigd en bij annulering korter dan 4 dagen voor de zeilsessie is de gehele prijs verschuldigd. Annulering kan uitsluitend schriftelijk plaats vinden.

Online boeking via onze website, of per pin aan boord.

Wij ontvangen u bij het havenkantoor van Jachthaven Wemeldinge. Incheck tijd is afhankelijk van uw boeking. De schipper heeft toegang tot het toiletgebouw. Denken aan: Schone schoenen met blanke zool (mogen niet afgeven op het dek), zonnebrand, zonnebril (met touwtje), meerdere laagjes kleding (op het water is het altijd frisser). Bij mooi weer natuurlijk zwemkleding niet vergeten :)

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Is het zeilen ook leuk voor kinderen?
    Zeker, maar dat is wel afhankelijk van de leeftijd. Onze ervaring is dat vanaf 4 jaar de kinderen aan boord echt is kunnen doen.
  • Is zeilervaring nodig?
    Stap gerust aan boord, want je zeilt onder begeleiding van een ervaren schipper. Zeilervaring is dus niet nodig. Je wordt uitgedaagd om mee te helpen met alle taken aan boord, maar niets is verplicht.
  • Wanneer varen we niet uit?
    Aan boord zijn zeilpakken aanwezig, dus van een beetje wind of koude zijn we niet bang. Wanneer de omstandigheden naar het oordeel van de schipper te heftig zijn (vanaf 6 bft) kiezen we een ander moment of ontvangt u uw geld retour.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]