E-SIM Middelburg

Annuleren is mogelijk echter vindt er geen restitutie van reeds betaalde racesessies plaats.

Reserveren en vooraf betalen kan online op onze website. Natuurlijk is het ook mogelijk binnen te lopen, we kunnen dan echter niet garanderen dat er plaats is in een van de racesessies.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Hoe gaat het racen in z'n werk?
  Bij E-SIM Middelburg race je een uur in een van onze F1-simulators. Tijdens dit uur rijd je een training, kwalificatie en racen tegen de andere deelnemers in de racesessie. Uiteraard krijg je vooraf duidelijke uitleg en helpen we je tijdens het racen om een goed resultaat neer te zetten.
 • Wat kost het racen?
  Een Grand Prix Sessie van een uur in een van onze simulators kost €25,-. Daarnaast bieden we Virtual Reality Sessies aan voor €32,50. Kijk op de site voor alle arrangementen.
 • Is het racen ook geschikt voor kinderen?
  Kinderen zijn welkom bij E-SIM Middelburg. Om goed te kunnen rijden in onze simulators dien je echter wel minimaal 1,50m te zijn. Ook hanteren we een minimale leeftijd van 10 jaar. Het racen is fysiek enigszins inspannend, het is ten slotte geen speelgoed maar een professionele Formule 1-simulator.
 • Kunnen we ook iets eten of drinken bij E-SIM Middelburg?
  Jazeker! In onze gezellige horecalounge kun je genieten van een hapje en drankje. We hebben een uitgebreide menukaart met verschillende borrel-, lunch- en dinergerechten.