Deltapark Neeltje Jans

In November en December is het park enkel in de weekenden geopend van 11.00 - 16.00. In Maart is het park geopend in de weekenden en woensdagen van 11.00-16.00. Januari en Februari gesloten m.u.v. vakanties. Vanaf 1 april 2024 is het park dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Mag ik een huisdier in het park mee naar binnen nemen?
    Helaas is het niet toegestaan vanwege de aanwezige dieren in het park om uw huisdier mee te nemen in het park. Als uitzondering hierop zijn hulphonden onder bepaalde voorwaarden welkom, geef dit voor je bezoek aan ons park aan ons door. De hond dient duidelijk herkenbaar te zijn als officiële hulphond.
  • Is het park goed rolstoeltoegankelijk?
    Het grootste gedeelte van het park is goed toegankelijk met een rolstoel. Het is niet mogelijk om de walvisexpositie te bezoeken in een rolstoel aangezien dit gebouw bestaat uit ongelijke vloerdelen en een verdieping zonder lift. Alle overige locaties en bezienswaardigheden zoals de zeeleeuwenvoorstelling, aquariumgebouw en rondvaart zijn goed te bezoeken met een rolstoel. Een aandachtspunt is de doorgang van de deur op de rondvaartboot. De doorgang van de deur is 78 cm breed.