Yemaya Zeilcharter

Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 08:30 uur en 19:00 uur
Uitchecken
Voor 19:30 uur

Annuleren ten laatste 14 dagen voor de boeking plaatsvindt, nadien wordt de boeking in overleg naar een andere datum verplaatst. Bij onverwachte (weer) omstandigheden waardoor de boeking niet door kan gaan, wordt de boeking oon in overleg naar een andere datum verplaatst of terugbetaald. Zie Algemene Voorwaarden Yemaya Zeilchaerter

Boekingen volledig te betalen ten laatste 14 dagen voor de boekingsdatum. Alcoholische dranken verkrijgbaar maar niet inbegrepen in de boeking en apart cash te betalen. Geen Bancontact op het schip.

Roken verboden op het gehele schip. Huisdieren niet toegestaan. Schoenen met lichte en zachte zool verplicht meebrengen voor aan boord. Iedereen wordt opgehaald aan het Havenkantoor voor vertrek.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Hoe lang duurt een zeildag?
  We starten rond 8.30 uur vooral voor de gasten die ontbijt nemen, rond de middag een middaglunch, en aankomen in de jachthaven is afhankelijk van het weer de wind en het getij. maar is meestal niet later dan 18.00 uur.
 • Wanneer is het goed zeilen? Zijn er andere dagen die beter zijn?
  Goed zeilweer is bij een 3,5 beaufort, maar alle dagen zijn verschillend op zee of op de binnenwateren, dus dit is moeilijk op voorhand te zeggen. Wij luisteren naar de weervoorspellingen.
 • Heb ik zeilervaring nodig?
  U heeft geen zeilervaring nodig om mee te varen, de schipper zorgt voor een perfecte begeleiding.
 • Kan ik zelf varen of is het met schipper?
  Er is altijd een schipper aan boord die u alles van het zeilen zal leren, maar u bent niet verplicht om zelf te zeilen of zeilkennis te hebben.
 • Met hoeveel personen moeten we minimum/maximum zijn?
  Min 4 maximaal 8 personen op de Sweden Yacht 45 voet.
 • Hoe geraak ik ter plaatse en op het schip?
  Het beste neemt u de route via Antwerpen richting Goes, Terneuzen. U neemt de uitrit Yerseke en volgt richting Wemeldinge. Parkeren kan op het terrein van de Hubo, U wacht aan de automatische poort met codeklavier waar de schipper u komt ophalen en u naar het jacht vergezelt.
 • Hoe geraak ik ter plaatse en op het schip?
  Het beste neemt u de route via Antwerpen richting Goes, Terneuzen. U neemt de uitrit Yerseke en volgt richting Wemeldinge. Parkeren kan op het terrein van de Hubo, U wacht aan de automatische poort met codeklavier waar de schipper u komt ophalen en u naar het jacht vergezelt. Het zeiljacht ligt aan de J steiger J 11.
 • Waar kan ik parkeren?
  Aan de Hubo is gratis parkeren voorzien.
 • Wat moet ik meebrengen?
  Sportieve kledij, verplicht schoenen met een zachte en lichte kleur van zool, een regenjas bij voorspelde regen, zonnecrème. Voor de liefhebbers zwembroek. Toebehoren zoals handdoeken, snorkels en zwemvliezen zijn voorzien.
 • Wat is er aan boord?
  Frisdranken, een koelkast, keuken met benodigde keukengerei, borden en bestek. Voor de formules zie www.yemayazeilcharter.be.
 • Kan ik zeeziek worden?
  Als u gevoelig voor zeeziekte bent, kan u zeeziek worden. Neem minimaal minimaal een uur voor vertrek een anti zeeziek pil in en voorzie altijd een kleine snack van fruit aan boord om uw energie op peil te houden. We zijn aan boord ook voorzien van de nodige medicatie.
 • Kan ik aan boord naar het toilet gaan?
  U kan aan boord naar toilet gaan en er is ook in de haven van vertrek of tijdens de middagpauze de mogelijkheid om naar het toilet te gaan.
 • Kan ik pinnen op de boot?
  Tot op heden aanvaarden wij enkel Cash , geen bankkaarten mogelijk.
 • Kan ik blijven overnachten?
  Bekijk zeker onze Arrangementen en Formules. Zie website www.yemayazeilcharter.be of www.zeilenopzee.be

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]