Op het terras bij een strandpaviljoen in Zeeland

Binnenkort bij allyourz

Een platform als allyourz is nooit af. Dit betekent dat we iedere dag werken aan de doorontwikkeling. Nieuwe functionaliteit voor onze partners en natuurlijk nieuwe toepassingen voor de consument. Op deze pagina informeren we je over de ontwikkelingen en de dingen waar we aan werken die binnenkort beschikbaar komen.

Zeeland Navigator

Binnenkort lanceren we een Tab Navigation in de vorm van de Zeeland Navigator. Zo kun je nog makkelijker door ons platform navigeren.

Meer koppelingen met PMS Systemen

We werken aan een koppeling met OpenGDS. Dit betekent dat ook de laatste ontbrekende PMS systemen gekoppeld kunnen worden aan allyourz voor automatische synchronisatie van beschikbaarheid en prijzen. Een koppeling met OpenGDS is een oplossing voor onder andere RoomRaccoon, Siteminder, Roomcloud en nog vele anderen.

Meer bestemmingen

Veel dorpen en steden zijn al aanwezig op allyourz, maar dit aantal wordt nog verder uitgebreid. Deze toevoeging is zowel van toepassing voor het zoeken van accommodaties als voor informatie op Ontdek Zeeland.

Premium pagina’s

Iedereen kan een gratis basisplaatsing maken op allyourz. Binnenkort komen we echter ook met de Premium versie. Dan wordt het mogelijk om direct boekingen en reserveringen te koppelen aan de pagina van je restaurant, activiteit, museum of dagattractie. Dit kan zowel met je bestaande oplossing (indien die technisch is voorzien) als met een reserveringsoplossing van allyourz.