de Kromme Watergang **
Beleef een Culinaire Sensatie bij de Kromme Watergang.
Edwin Vinke is een ambassadeur van Zeeuws-Vlaanderen. De Oosterschelde en de Noordzee zijn hoofdleveranciers van dit chique restaurant. Vis en schaal- en schelpdieren worden geleverd door zijn schoonvader. Groenten en fruit kweekt hij zelf. Chef Vinke werkt zoveel mogelijk van vin en kop tot staart.
Ontdek onze buurt op de kaart
Uitgebreide omschrijving
De ‘salon culinair’ van restaurant De Kromme Watergang is een ontmoetingsplaats voor creativiteit en gastronomie. Hier gaan de kok, de kunstenaar en de gasten een dialoog aan, maximaal botsend en elkaar maximaal stimulerend. Het credo is: meer beweging, meer rebellie, meer chaos, meer gelijkgestemdheid, meer verwantschap, meer alles. Mogen zowel de gerechten als de kunstwerken u voeden, beroeren en inspireren. Tom en Edwin Vinke koken voor u een licht en gemakkelijk verteerbaar degustatiemenu op basis van Zeeuwse producten. Vis- schaal en schelpdieren voeren de toon. Gevoed door de diverse seizoenen en met respect voor alles wat groeit en bloeit stemmen ze alles af op wat de Schelde, de Noordzee en de polder hun brengt. Lichtvoetig, duurzaam en in combinatie met wereldse specerijen en kruiden.