Terneuzen overnachten

Appartementen in Terneuzen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Terneuzen: 4 beschikbare appartementen gevonden
Bij 1 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Residentie d'Ouwe Kercke
  • Appartement
Overnachten in het centrum van Terneuzen in een van de accommodaties van Residentie d'Ouwe Kercke
v.a. prijs/nacht
€ 152,-

Appartementen in Terneuzen

Zoek je een vakantieappartement in Terneuzen? Deze stoere havenstad is een fijne plek voor een weekend weg of een langer verblijf. Vanuit je appartement wandel je zo naar het centrum en de Scheldeboulevard. Bekijk alle appartementen in Terneuzen op allyourz.

Activiteiten in Terneuzen

Wat te doen in Terneuzen? Als je verblijft in een appartement in Terneuzen, zijn er genoeg activiteiten om uit te kiezen. Terneuzen ontdek je het beste door een stadswandeling te maken door het (oude) stadscentrum en de Scheldeboulevard. Vanaf de boulevard tuur je eindeloos over de Westerschelde naar de schepen die heel dichtbij voorbij varen. Wil je graag de omgeving ontdekken? Stap op de fiets en maak een tocht langs het water richting Breskens of langs de karakteristieke dorpen in het binnenland. Boek je verblijf rondom leuke evenementen in Terneuzen, zoals Festival de Ballade en de Havendagen Terneuzen.

Kunst Terneuzen Scheldeboulevard


Restaurants in Terneuzen

Als je geen zin hebt om zelf te koken in je appartement, dan zijn er genoeg restaurants in Terneuzen om uit te kiezen. Verwen jezelf en reserveer een tafeltje voor een goed diner. Van een brasserie aan de Scheldeboulevard tot een gezellig eetcafé in het centrum. Hier kun je op veel plekken goed borrelen, lunchen en dineren.

Bezienswaardigheden in Terneuzen

Tijdens een wandeling over de Scheldeboulevard is er genoeg te zien. Op en om de Scheldeboulevard staan verschillende kunstwerken die het bekijken waard zijn. Ieder jaar verandert de Scheldeboulevard tijdelijk in een openluchtmuseum tijdens het evenement ‘Beelden op de Scheldeboulevard’. Ook het uitzicht vanaf de boulevard is een bezienswaardigheid op zich. Strijk neer op een bankje en kijk uit over de Westerschelde. Iets verderop vind je de Arsenaalkazerne. Dit monument werd in 1839 gebouwd ter bescherming van de stad.