Stavenisse haven

B&B's in Stavenisse

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Stavenisse: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

B&B Stavenisse

In een Bed and Breakfast in Stavenisse geniet je van een onvergetelijk weekend weg of een langere vakantie. In Stavenisse vind je een mix van rust, natuur en avontuur. Perfect voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg.

Overnachten in een Bed and Breakfast in Stavenisse

Wanneer je kiest voor een overnachting in een Bed and Breakfast in Stavenisse in Zeeland kun je rekenen op een comfortabele plek weg van huis. Van knusse kamers tot een heerlijk ontbijt, bij een B&B heb je een aangenaam verblijf.

Activiteiten Stavenisse

In Stavenisse zijn tal van activiteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Verken de natuur tijdens een ontspannen wandeling of een fietstocht langs de dijken en door de polders. Adem de frisse lucht in terwijl je geniet van het uitzicht over het uitgestrekte water van de Oosterschelde.

Stavenisse haven

Stavenisse strand

In Stavenisse ligt een knus strand achter de haven, dat makkelijk te bereiken is. Het strand in Stavenisse ligt aan de Oosterschelde en is een fijne plek om verkoeling te zoeken tijdens warme dagen. Het zwemseizoen loopt van mei tot en met september. In die periode is er toezicht op de waterkwaliteit. Op het strand is het goed rekening te houden met het getij. 

Stavenisse strand