Haven in Wemeldinge, Zuid-Beveland

B&B op Zuid-Beveland

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Zuid-Beveland: 13 beschikbare kamers gevonden
Bij 7 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren

B&B op Zuid-Beveland

Zoek je een ontspannen verblijf op Zuid-Beveland? Dan is een Bed & Breakfast een goed idee. Deze regio is de ideale bestemming voor een verblijf in een Bed & Breakfast, want Zuid-Beveland telt talloze B&B’s. Iedere Bed & Breakfast heeft zijn eigen stijl en sfeer. Dat maakt een overnachting in een B&B op Zuid-Beveland iedere keer uniek.

In een B&B geniet je van de persoonlijke aandacht en service van de gastheer of gastvrouw, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid hebt je eigen dag in te delen. Hier kun je verblijven in karakteristieke boerderijen, monumentale huizen, luxe villa's en meer. Veel B&B's op het eiland gebruiken lokale producten voor de bereiding van het ontbijt. 

Activiteiten op Zuid-Beveland

Zuid-Beveland heeft een rijke historie. De regio staat bekend om zijn unieke landschap, uitgestrekte polders, kronkelende dijken, fruitboomgaarden en dorpjes. Of je nu zoekt naar rust en stilte, of juist wilt genieten van de vele activiteiten die je op het eiland kunt doen, er is voor ieder wat wils. Er zijn tal van activiteiten te doen op Zuid-Beveland. Ga wandelen of fietsen door de uitgestrekte polders, breng een bezoek aan historische monumenten zoals de Grote Kerk in Goes of de restanten van Kasteel Hellenburg in Baarland. Voor de watersportliefhebbers zijn er ook mogelijkheden genoeg, zoals zeilen, windsurfen en duiken.

Bloesem in Zeeland

Restaurants op Zuid-Beveland

Zoek je een restaurant op Zuid-Beveland? Dan is er genoeg om uit te kiezen. Van snelle hap tot een diner op sterrenniveau. Op Zuid-Beveland vind je het allemaal. Restaurants in deze regio werken veelal met lokale ingrediënten die met zorg zijn uitgekozen. Chefs in de keukens van de verschillende restaurants creëren met deze ingrediënten verrukkelijke gerechten. Op de menukaarten vind je verfijnde gerechten tot klassieke streekgerechten. Een feestje voor je smaakpapillen.