Breskens vuurtoren

Overnachten in Breskens

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Breskens: 169 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 24 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Overnachten Breskens

Ontdek de maritieme badplaats Breskens in Zeeuws-Vlaanderen tijdens een overnachting. Of je nu een weekend weg of vakantie boekt, hier ben je altijd dicht bij strand en zee. In Breskens overnacht je bij luxe appartementen, fijne hotels en knusse B&B’s. Door de zilte zeelucht kom je weer uitgerust thuis na een ontspannen verblijf.

Overnachten Breskens met hond

Breskens is een fijne plek voor hondenliefhebbers. Zeker in het laagseizoen is deze badplaats een populaire bestemming voor jou en je viervoeter. Van 1 oktober tot 1 mei  mogen honden lekker loslopen op het strand. Boek een diervriendelijke accommodatie in Breskens en beleef samen de leukste avonturen.

Overnachten Breskens strand

Breskens is de ideale bestemming voor een strandvakantie. Door de ligging aan de Westerschelde zie je tijdens een dag aan het strand regelmatig grote schepen langs de kust voorbijvaren. Hier kijk je altijd je ogen uit. Voor een hapje en drankje ga je naar een van de strandpaviljoens. Tijdens een overnachting aan het strand van Breskens kom je tot rust.

Breskens Zeeuws-Vlaanderen

Wat te doen in Breskens?

In Breskens en omgeving kun je je de hele vakantie vermaken. Geniet van een lekker lui dagje strand of pak de fiets en maak een tocht langs de Westkust van Zeeuws-Vlaanderen. Breng een bezoek aan het Visserijmuseum als je alles wilt weten over visserij, zeedieren, vogels en meer. Liever een actieve activiteit? Ga dan naar binnen- en buitenspeeltuin De Afslag. Een perfect uitje om samen met de kinderen naartoe te gaan.

Fietspad langs Westerschelde Terneuzen - Breskens

Veelgestelde vragen

Een dag naar het strand, fietsen langs de kust of een bezoek aan het Visserijmuseum. In Breskens is er genoeg te doen voor jong en oud. Ontdek het tijdens een verblijf in deze maritieme badplaats.

Een overtocht met de Westerschelde Ferry duurt ongeveer 23 minuten. De Ferry brengt je over de Westerschelde naar ‘de overkant’ en weer terug. Je kunt met de fiets of te voet de ferry op.