Haven Colijnsplaat

Campings in Colijnsplaat

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Colijnsplaat: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Campings in Colijnsplaat

Op een camping in Colijnsplaat verblijf je vlakbij zee, strand en de Oosterschelde. In Colijnsplaat zijn verschillende campings midden in de natuur. Zet je tentje op het grasveld van een minicamping of huur een chalet op een familiecamping aan zee. Vind je camping in Colijnsplaat bij allyourz.

Familiecamping aan zee Colijnsplaat

Op een familiecamping in Colijnsplaat speelt het vakantieleven zich grotendeels buiten af. Een vakantie aan de kust staat garant voor een ontspannen verblijf waar niets moet en (bijna) alles kan. Bezoek een van de kleine strandjes in Colijnsplaat en zoek op een warme dag verkoeling bij het water. Kinderen vermaken zich prima met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes of bij de activiteiten die het animatieteam organiseert. Dat geeft jou de tijd om eindelijk dat boek te lezen dat je al heel lang wilde lezen. 

Colijnsplaat Zeelandbrug en monument voor verdronken dorpen

Minicamping Colijnsplaat

Een minicamping in Colijnsplaat is perfect als je zoekt naar een kleinschalige plek om te verblijven. Er zijn verschillende soorten minicampings in (de buurt van) Colijnsplaat. Je kunt hier kamperen bij de boer, aan het water of midden in de natuur. Op een minicamping staat het buitenleven centraal. Je voelt je er vrij en komt helemaal tot rust. 

Camperplaatsen Colijnsplaat

Als je met de camper op vakantie gaat, kun je gaan en staan waar je wilt. In Colijnsplaat zijn verschillende campings waar je met de camper terecht kan. Je checkt in, parkeert de camper op de verharde ondergrond op de camping en je vakantie kan beginnen. Met een camper in Colijnsplaat heb je je mini-huisje en alle spullen binnen handbereik.

Activiteiten Colijnsplaat

Met een ligging aan de Oosterschelde en het Veerse Meer en de Noordzee om de hoek, zijn strand en water in Colijnsplaat altijd dichtbij. Of je nu zin hebt om uit te waaien, een dag aan het strand te vertoeven of behoefte hebt aan een watersportactiviteit, in Colijnsplaat kan het allemaal. De omgeving van Colijnsplaat ontdek je het beste te voet of op de fiets. Volg een van de talloze fiets- of wandelroutes langs het water en door het binnenland. Op die manier beleef je ook de andere dorpen op Noord-Beveland, zoals Kats, Kortgene, Geersdijk, Kamperland en Wissekerke. 

Colijnsplaat fietsen met kinderen

Restaurants Colijnsplaat 

Op de camping in Colijnsplaat kun je natuurlijk heel makkelijk je eigen maaltijd bereiden, maar soms heb je tijdens een vakantie gewoon niet zo’n zin om te koken. Dan zijn er in Colijnsplaat een aantal fijne restaurants waar je kunt genieten van een lunch, borrel of diner. Aan de Voorstraat in Colijnsplaat, maar ook om en nabij de jachthaven kun je lekker uit eten gaan. Vis voert de boventoon op veel menukaarten in de restaurants, maar natuurlijk kun je in het dorp ook terecht voor vlees- of vegetarische gerechten. In Colijnsplaat word je op culinair vlak absoluut niet teleurgesteld.