Ouddorp, Brouwersdam

Campings in Ouddorp

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Ouddorp: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Slapen onder de sterren op een camping in Ouddorp

Stap uit je tent of chalet en voel de zilte buitenlucht. Een verblijf op de camping in Ouddorp geeft je een gevoel van vrijheid. De kinderen die snel vriendjes en vriendinnetjes maken, jij op een fijne campingstoel genietend van de rust. Ga je voor een kleinschalige camping of een grote familiecamping? In Ouddorp en omgeving heb je volop keuze.

Camping aan zee Ouddorp

Op een camping aan zee in Ouddorp beleef je de ultieme strandvakantie. Rits je tent open of stap op je veranda van je chalet en hoor het geluid van de zee in de verte. Het is tijd om naar het strand te gaan. Gezellig met z’n tweeën of met het hele gezin. Een strandcamping in Ouddorp is voor iedereen een goed idee.

Strand Ouddorp

Minicamping Ouddorp

Tijdens een verblijf op een minicamping in Ouddorp kom je tot rust. Hier kampeer je met alle ruimte om je heen in een gemoedelijke sfeer. Zet je tent, caravan of vouwwagen neer en de vakantie kan beginnen. Vanuit de minicamping kun je alle kanten uit. Bezoek het Grevelingenmeer of ga naar het strand. Blijf je liever op de camping? Klap je relaxstoel uit en pak een goed boek erbij. Dat is pas ontspannen vakantie vieren.

Camping Ouddorp met hond

Samen met je hond vakantie vieren op een camping in Ouddorp, hoe gezellig is dat? Geen oppas of geregel vooraf, je neemt je trouwe viervoeter gewoon mee op vakantie. Ga samen op avontuur en maak een uitstapje naar het strand van de Brouwersdam. Aan de Noordzee kant kan je hond de hele dag naar hartenlust spelen tussen 1 oktober en 1 mei. Na een fijne dag in de buitenlucht kom je weer terug op de camping. Tijd om te relaxen.

Activiteiten in en rondom Ouddorp

Langs de kust vind je het mooie, brede strand van Ouddorp. Hier is ruimte genoeg voor zonaanbidders en watersporters. Als je van watersport houdt, moet je in Ouddorp zijn! Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland trekt de Brouwersdam verschillende soorten watersporters aan. Op dagen met veel wind, nodigt de Noordzee uit om te kitesurfen en het Grevelingenmeer aan de andere kant van de dam, is de perfecte plek om te (leren) windsurfen en zeilen. De omgeving van Ouddorp vraagt er gewoon om ontdekt te worden, zowel te voet als op de fiets. Met de provincie Zeeland om de hoek, mag een uitstapje naar Schouwen-Duiveland niet ontbreken tijdens een verblijf op de camping in Ouddorp. Ontdek de Zeeuwse dorpen en steden en geniet van de veelzijdige natuur. 

Eten en drinken in Ouddorp

Op de camping kun je natuurlijk zelf koken in de buitenlucht. Maar hoe fijn is het om je ook eens te laten verwennen en uit eten te gaan? Ouddorp heeft veel verschillende restaurants. Net als in Zeeland voert vis de boventoon op de menukaarten, maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor iets anders, zoals tapas of pizza. Goeree-Overflakkee barst van de lokale lekkernijen. Probeer bijvoorbeeld de Torenkoek, een soort ontbijtkoek met honing en vers gebrande noten. Of geniet van  een Ouddurpse bolus bij de koffie. Deze variant op de Zeeuwse bolus wordt in de vorm van het cijfer acht gemaakt met kaneel in plaats van basterdsuiker. 

Bezienswaardigheden in Ouddorp

In Ouddorp kun je genieten van prachtige natuur, bijvoorbeeld in natuur- en recreatiegebied De Punt. Hier vind je een dynamisch landschap waar verschillende wandelroutes zijn uitgezet. Je wandelt onder andere langs verschillende bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. In het belevingsbos is van alles te doen en - de naam zegt het al - te beleven. De looppaden, waterpartijen en andere mooie plekjes zijn zeker met kinderen een bezoekje waard.