Goes, Zeeland

Overnachten in Goes

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Goes: 22 beschikbare accommodaties gevonden
Bij 15 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren

Overnachten in de winkelstad van Zeeland: Goes

Wil je een weekend weg of een vakantie naar een bestemming waar je ook gezellig kunt winkelen in een historisch decor? Boek dan een overnachting in Goes. In het centrum van Goes vind je fijne accommodaties om na een goede dag shoppen te overnachten. Verblijf bijvoorbeeld in een hotel met uitzicht op het Goese stadscentrum of ga voor een rustige B&B aan de rand van Goes. Er is voor ieder wat wils. 

Ga erop uit! Activiteiten in Goes

In Goes is van alles te beleven. Ga er bijvoorbeeld op uit voor een dagje winkelen. Bezoek de gezellige Bubbles Theme Store voor toffe kleding en cadeautjes, loop binnen bij AtMo aan de Kreukelmarkt voor items in huis en haal onderweg een broodje bij Kees Schrijver Culinair. Je vindt deze zaak aan de rand van de Grote Markt en naast het stadhuis. Wanneer je met kinderen in Goes overnacht, is het ook leuk om zwembad het Omnium of de Hollandsche Hoeve te bezoeken. Zij vermaken zich hier gegarandeerd!

Grote Markt in Goes

Culinair genieten bij restaurants in Goes

Voordat je geniet van een heerlijke nachtrust in je hotel, B&B of andere accommodatie in Goes, geniet je eerst van culinaire hoogstandjes op de mooiste plekjes van de stad. Bijvoorbeeld bij restaurant Karel V bij de stadshaven. Naast heerlijke gerechten op je bord, heb je hier ook een prachtig uitzicht. Veel terrassen zul je in Goes vinden op de Grote Markt, het hart van de stad. Hier geniet je ‘s middags heerlijk van de zon of drink je in de avond gezellig een goed glas wijn. 

Bezienswaardigheden in Goes

Goes is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. Maak een stadswandeling door Goes langs bijzondere locaties zoals de Maria Magdalenakerk, de Manhuistuin en Slot Oostende, het oudste gebouw van Goes. Als je graag naar het museum gaat, kun je in Goes het Historisch Museum de Bevelanden bezoeken. Hier vind je verschillende exposities met onder andere klederdracht en de schutterij. Of maak een ritje met een historische stoomtrein van Goes naar Hoedekenskerke. Een leuk uitje voor jong en oud.