Ouddorp, Brouwersdam

Hotels in Ouddorp

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Ouddorp: 0 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 0 verschillende hotels
Verleg je grenzen
Er zijn geen resultaten gevonden, probeer het via ons totaaloverzicht of bekijk onze beste keuzes hieronder.
Bezig met laden

Ervaar het ultieme vakantiegevoel tijdens een verblijf in een hotel in Ouddorp

Nergens over hoeven nadenken en je heerlijk laten verwennen met het strand altijd dichtbij. Ga je voor een luxe hotel aan het strand of een familiehotel? Laat je verrassen in Ouddorp en ontdek de verschillende bezienswaardigheden en activiteiten.

Activiteiten Ouddorp

Watersporters en strandliefhebbers zijn in Ouddorp op de goede plek. Met de ligging aan zee is Ouddorp geliefd bij velen. De brede stranden zijn perfect voor een fijne stranddag of een lange wandeling. Ook bij watersporters is het strand in Ouddorp populair. Vooral de Brouwersdam is een populaire plek om te windsurfen, kitesurfen en voor strandsporten als blokarten en powerkiten. Heb je dit nog nooit gedaan? Geen probleem. De instructeurs van de verschillende surfscholen leren het je graag. Stap op de fiets en rijd over de Brouwersdam naar Zeeland. Een prachtige route om te fietsen. Onderweg stop je bij de populaire badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede.

Restaurants in Ouddorp

Op vakantie is uit eten gaan een fijne luxe. Even lekker niks moeten en dineren wanneer jij wilt. Aan het strand in Ouddorp kun je terecht bij verschillende strandpaviljoens. Ook in het centrum van Ouddorp vind je verschillende restaurants. Als je een visliefhebber bent, vind je op de meeste menukaarten wel een passend gerecht, maar natuurlijk is er voor ieder wat wils.

Bezienswaardigheden in Ouddorp

Als je gaat wandelen of fietsen, kom je al snel Vuurtoren Westhoofd tegen. Deze vierkante vuurtoren is meer dan 50 meter hoog! Naast het strand, vind je in de omgeving van Ouddorp veelzijdige natuur. Zo struin je door het bos van natuurgebied De Punt of ontdek de bijzondere Schans ten zuiden van Ouddorp. Voor een leuk uitje met de kinderen ga je naar Geitenboerderij De Mèkkerstee. Bezoek de kaasmakerij, bekijk de geitjes en eet een ambachtelijk ijsje.

Wellicht ook interessant