Ouddorp, Brouwersdam

Vakantiehuizen in Ouddorp

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Ouddorp: 67 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 63 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren
Paginavan 3

Genieten van het comfort van thuis in je vakantiehuis in Ouddorp

In een vakantiehuis voel je je vrij. Zelf je ontbijt maken en koken, of uit eten gaan bij een restaurant in Ouddorp. Een knus vakantiehuisje of juist een luxe vakantiewoning: wat je ook kiest, in Ouddorp verblijf je altijd vlak aan zee.

Activiteiten in Ouddorp

Ouddorp is omringd door kilometers strand. Dat maakt een verblijf in een vakantiehuis hier ook zo fijn. Je kunt er elk seizoen terecht. De stranden van Ouddorp zijn zeer geliefd bij watersporters. Wind-, kite- en golfsurfen zijn enorm populair. Op steenworp afstand van je vakantiehuisje ligt de Brouwersdam, de surfhotspot op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Als de wind goed staat, krioelt het hier van de vliegers. Naast sporten op het water, kun je hier ook terecht voor strandsporten zoals blokarten en powerkiten. Houd je van zeilen? Dan kun je terecht op het Grevelingenmeer aan de andere kant van de Brouwersdam. Ook fietsliefhebbers kunnen in Ouddorp hun hart ophalen. Dankzij kilometerslange fietsroutes kun je hier alle kanten op. 

Eten en drinken in Ouddorp

In een vakantiewoning in Ouddorp kun je natuurlijk heel makkelijk zelf voor het avondeten zorgen. Als je daar niet zo’n zin in hebt, kun je er altijd voor kiezen uit eten te gaan in een van de vele restaurants in Ouddorp. Van een stijlvolle bistro tot een hippe beachclub. Er is genoeg te kiezen. 

Bezienswaardigheden in Ouddorp

Op de Kop van Goeree staat een opvallende verschijning: de prachtige vuurtoren van Ouddorp. De bruinrode vuurtoren Westhoofd is met zijn hoogte van 56 meter een fotogeniek element in het duinlandschap. Natuurliefhebbers kunnen ook goed terecht in Ouddorp. Bezoek natuur- en recreatiegebied De Punt en ontdek de verschillende watervogels.

Zien en doen met kinderen

Met kinderen is een bezoek aan geitenboerderij De Mèkkerstee een leuk uitstapje. Bekijk de geitjes en bezoek de kinderboerderij. Tussendoor geniet je van zelfgemaakt ijs en kun je de in de kaasmakerij zien hoe de kaas wordt gemaakt. Een ritje in een ouderwetse stoomtram maakt de pret helemaal compleet. Luister naar de verhalen van de conducteurs en kijk onderweg uit over het Grevelingenmeer.