Haven Colijnsplaat

Vakantieparken in Colijnsplaat

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Colijnsplaat: 69 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 1 verschillende vakantieparken
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Parc Ganuenta
  • Vakantiehuis op vakantiepark
Luxe vakantiewoningen en appartementen met wellness voorzieningen
v.a. prijs/nacht
€ 95,25

Vakantieparken in Colijnsplaat

Op een vakantiepark in Colijnsplaat ben je er echt helemaal uit. Verspreid langs de kust van Noord-Beveland liggen verschillende vakantieparken. Van familieparken tot luxe vakantieparken. Eén ding hebben alle vakantieparken in (de buurt van) Colijnsplaat met elkaar gemeen: het water is altijd dichtbij. Vind je vakantiepark in Colijnsplaat op allyourz. 

Luxe vakantiepark Colijnsplaat

Aan de rand van Colijnsplaat vind je een luxe vakantiepark. Ideaal voor een ontspannen vakantie of een lang weekend weg. De vakantiewoningen en appartementen op het vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien. Je hebt vaak een zee van ruimte en extra luxe faciliteiten. Met een ligging aan de Oosterschelde beleef je op dit kleinschalige vakantiepark een relaxte vakantie.

Vakantieparken in de omgeving van Colijnsplaat

Op heel Noord-Beveland liggen verschillende grote vakantieparken. Vanuit je vakantiehuis sta je binnen een paar minuten met je voeten in het zand of in het groen. Of je nu een weekend, midweek of volle week vakantie viert, op een vakantiepark in de omgeving van Colijnsplaat vind je alles om het jezelf gemakkelijk te maken. 

Colijnsplaat fietsen over de dijk

Activiteiten Colijnsplaat

Vanaf een vakantiepark in Colijnsplaat sta je binnen enkele minuten aan het water van de Oosterschelde. Aan knusse strandjes geen gebrek in Colijnsplaat. Achter de dijk kun je hier urenlang vertoeven. Het is ook heerlijk fietsen en wandelen langs het water. Kilometerslange fiets- en wandelroutes vragen erom ontdekt te worden. Je kunt je tocht zo kort of lang maken als je wilt. Heb je zin om te winkelen of in een cultureel uitstapje? Vanuit Colijnsplaat kun je een bezoek brengen aan steden als Goes, Zierikzee en Middelburg. 

Colijnsplaat fietsen met kinderen

Restaurants Colijnsplaat

Als je in Colijnsplaat bent, dan is een bezoek aan een restaurant in deze plaats zeker de moeite waard. Zeker als je van vis houdt, dan word je zeker niet teleurgesteld. In de hoofdstraat van het dorp en aan de haven liggen verschillende restaurants waar je uit eten kunt gaan. Ook in de omgeving van Colijnsplaat zijn veel mogelijkheden om te eten en drinken. Hier kun je genieten van de lekkerste gerechten.