Chef-kok en souchef restaurant Cristó Hotel Mondragon winnen Bocuse d'Or

logo red
allyourz
Redactie allyourz

Met 12 Michelinsterren verdeeld over 8 restaurants behoort Zeeland tot de culinaire top. Naast de sterrenrestaurants zijn er nog tal van andere top restaurants die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo wonnen chef-kok Kees de Visser en souschef Jeffrey Buijl van onze partner Hotel Mondragon gisteren de uiterst prestigieuze Bocuse d'Or. Deze prijs zorgt ervoor dat ze in maart Nederland gaan vertegenwoordigen in de finale die in Hongarije wordt gehouden. Wij feliciteren Govert Janzen, Kees Visser, Jeffrey Buijl en heel team Mondragon van harte met dit resultaat.

Restaurant Cristo Hotel Mondragon
Boek nu je verblijf bij Hotel Mondragon via allyourz

Je hoeft de finale niet af te wachten om van hun kunsten te genieten. Boek een verblijf via allyourz, geniet van het restaurant en het prachtige Zierikzee.