B&B 't Poorthuys

B&B
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 22:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Bij annulering of wijziging tot 4 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering op wijziging buiten deze termijn wordt 100% van de volledige reservering in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no­-show) wordt 100% van de volledige reservering in rekening gebracht. VOORBEELD ANNULERINGS-/WIJZIGINGSKOSTEN: Uw reservering is voor vrijdag 27 november Tot Zondag 22 november – 23:59 [Middelburg tijd]: € 0,00 (de 4 dagen voor aankomst dag zijn maandag t/m donderdag) Vanaf Maandag 23 november 00:01 [Middelburg tijd] € volledige bedrag van de reservering. (NO SHOW) Vanaf 27 november 22:00 [Middelburg tijd] € volledige bedrag van reservering.

Betalingen voor individuele boekingen (1 of 2 kamers): Als de annulering vrije periode is verlopen kunnen wij de opgegeven credit card reeds belasten voor het volledige bedrag van de reservering. Welkom als betaalmiddelen zijn: Visa, Mastercard, Maestro / PIN, V-­Pay, American Express, contant en iDeal. Toeristenbelasting is door de gemeente gesteld op € 3,15 per persoon per dag. Dit is niet inclusief in de kamerprijzen.

Als u met fietsen komt kunnen die 's nachts bij ons in de kelder afgesloten en droog overnachten. Huisdieren zijn niet toegestaan. Kinderen zijn welkom VANAF 14 Jaar. (indien u een groepsreservering maakt voor ALLE kamers kunnen wij hier een uitzondering op maken). Bij aankomst op uw kamer treft u alles aan gebaseerd op tweepersoonsgebruik. Indien u iets mist vernemen wij dat graag tijdens uw verblijf. Als blijkt dat er na uw vertrek beschadigingen zijn of iets vermist wordt zijn wij genoodzaakt uw credit card te belasten zonder verdere aankondiging.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Waar kan ik mijn auto parkeren?
    PARKEREN ROND OM DE BED & BREAKFAST In de gehele binnenstad mag u op straat alleen parkeren in de gemarkeerde parkeervakken. Het betaald parkeren is van kracht van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. Het tarief en de maximale parkeertijd variëren per locatie. Speciaal voor hotelgasten heeft de gemeente een regeling getroffen om langer dan 2 uur te mogen parkeren in de buurt van het hotel tegen een gereduceerd tarief. Uitsluitend voor onze gasten hebben wij de mogelijkheid om bij aankomst een speciale parkeerkaart te kopen. Dit kost € 1,40 per uur (met een maximum van € 16,80 per 24 uur). Op zo’n tien minuten lopen van de B&B is een gratis parkeerplaats speciaal voor de toeristen van Middelburg. Dit is aan de OUDE VEERSEWEG 1.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]