Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 21:00 uur
Uitchecken
Voor 10:30 uur

4 . Annulering en no show Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden zodat wij de daardoor vrijgevallen datum alsnog aan derden kunnen aanbieden. Bij annulering en no show betaalt u een vergoeding aan de eigenaar. Deze vergoeding bestaat uit: - Tot twee weken voor ingangsdatum van de huur is de annulering kosteloos. - Bij annulering binnen twee weken voor ingangsdatum is 50% van het bedrag als vergoeding verschuldigd. - Bij annulering en no show op de dag zelf is 100% van het bedrag verschuldigd. Het verschuldigde bedrag dient te worden overgemaakt op het bankrekeningnummer: NL25KNAB0613509420 ten name B en B Badhuis te Vlissingen.

Betaling: De Betaling dient vooruit betaald te worden. Betalingen dienen 14 dagen voor de ingangsdatum voldaan te worden doch uiterlijk 7 dagen voor de ingangsdatum ontvangen zijn door B&B Badhuis. Alleen boekingen die 24 uur voor de geboekte datum gemaakt zijn kunnen voldaan worden op locatie. Indien de betaling niet voldaan is 7 dagen voor de geboekte datum en u heeft geen reactie gegeven op betaalverzoek kan de boeking weer vrijgegeven worden. Reservering en bevestiging: Op onze reserveringsbevestiging/factuur verwijzen wij naar deze algemene voorwaarden. Na ontvangst van uw reservering stuurt B&B Badhuis u een bevestiging wanneer er plaats is en is de reservering definitief. Er worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. U ontvangt na het boeken een bevestiging met betaalinstructies .

Huishoudelijke regels 1. Aankomst en vertrek: vanaf 15:00 inchecken en voor 10:30 uitchecken. Contactloos inchecken . 2. Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden. 3. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats. 4. Huisdieren zijn niet toegestaan. 5. Roken en drugsgebruik zijn niet toegestaan. 6. Elke kamer kan maximaal bezet worden door twee personen. Baby mee? Overleg dan even. Er is geen babybedje aanwezig. 7. Gebruik door derden is niet toegestaan. 8. Geluidsoverlast dient voorkomen te worden. ( met name tussen 22:00-07:00 ) Ontbijt Het ontbijt ontvangt u op uw kamer of indien gewenst in de gezamenlijke ruimte. Hierin staat ook een kitchenette. Het is niet toegestaan maaltijden te bereiden in deze keuken. Om verspilling tegen te gaan maken we gebruik van een wensenlijstje en bieden we u de mogelijkheid overgebleven ontbijt mee te nemen voor een later moment. Kitchenette: In de gezamenlijke keuken staat een koelkast welke gebruikt mag worden. In de keuken zal koffie, thee en water te vinden zijn. Deze mag u gebruiken voor normaal gebruik. Sleutel: Tijdens uw verblijf ontvang je van twee sleutels. 1 sleutel om het pand binnen te komen en 1 sleutel voor uw geboekte kamer. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de deuren. Bij verlies van sleutel zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen 150 euro per sleutel. Overige vermeldingen B&B Badhuis is niet rolstoeltoegankelijk. Je kunt betaald parkeren voor de deur, verderop kun je vrij parkeren.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Kunnen we de fietsen veilig plaatsen ?
    Ja, we hebben een garage waar je de fietsen mag plaatsen.
  • Is er een tuin of terras mogelijkheid ?
    Er is een terras voor de B&B waarvan gebruik gemaakt mag worden.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]