Bed & Brood Veere

B&B
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 13:00 uur en 19:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Bed en Brood - Veere werkt conform de in de hotel branche geldende annulerings-voorwaarden: de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Altijd geldt: De reserveringswaarde is het bedrag voor alle geboekte overnachtingen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting. Bij alle annuleringen/verplaatsingen tot 30 dagen voor de ingangsdatum zijn minimaal EUR 20,- administratiekosten van toepassing. Dit is niet van toepassing als een annuleringsverzekering is afgenomen.

Bij het boeken van een accommodatie vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale huursom. Het restant dient bij aankomst voldaan te worden.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Waar kan ik mijn auto parkeren?
    Houd er rekening mee dat Bed en Brood - Veere privéparkeergelegenheid biedt voor maximaal 8 auto's. Het adres van de eigen parkeerplaatsen is Oudestraat 12, 4351 AV Veere. Een eigen parkeerplaats reserveren is niet mogelijk. De openbare parkeervoorzieningen bevinden zich op 3 minuten lopen van de accommodatie. Houd er rekening mee dat de openbare parkeerplaatsen in de straten van Veere alleen toegestaan zijn voor vergunninghouders. U kunt met een vergunning van Bed en Brood ook voor een zeer goedkoop tarief op het Oranjeplein of Kanaalweg Westzijde parkeren.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]