Annuleren

Tot 14 dagen kun je kosteloos annuleren. Binnen 14 dagen voor aankomst annuleren of bij no show betaal je 30% van de reissom.

Aanbetalen

Na het boeken ontvang je van de verhuurder een bevestiging met daarop de betaalinstructies. Je betaalt 30% vooruit, het restant betaal binnen 14 dagen voor aankomt.

  • Inchecken
    Tussen 15:00 en
  • Uitchecken
    voor 11:00

Alleen volwassenen – Verblijf is alleen mogelijk voor maximaal 2 volwassen gasten. Kinderen en jongeren onder 18 jaar kunnen helaas niet bij ons verblijven omwille van de rust en veiligheid. Geen huisdieren – Huisdieren zijn niet toegestaan, hoe lief en klein ze ook zijn. Naast hygiënische redenen willen we ook de veiligheid en gezondheid van onze eigen dieren waarborgen. Niet roken – Zowel binnen in de verblijfsruimten als buiten op het erf mag niet gerookt worden. Bij constatering dat er binnen gerookt is zullen er forse schoonmaakkosten in rekening gebracht moeten worden. Bezoek – Het is niet toegestaan om feestjes en/of evenementen te organiseren of geluidsoverlast te veroorzaken. Er zijn maximaal 2 volwassen bezoekers mogelijk, geen kinderen. Bezoekers moeten uiterlijk 22:00 uur weer vertrokken zijn. Brandveiligheid – Vanuit het oogpunt van brandveiligheid zijn open vuur (vuurkorf etc.), kaarsen en het gebruik van apparatuur als gourmetstellen en steengrillen etc. niet toegestaan. Zorgvuldig gedrag – Wij verwachten van onze gasten dat zij zich zorgvuldig gedragen en verantwoordelijk omgaan met onze eigendommen.