Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Tot 14 dagen kun je kosteloos annuleren. Binnen 14 dagen voor aankomst annuleren of bij no show betaal je 30% van de reissom.

Na het boeken ontvang je van de verhuurder een bevestiging met daarop de betaalinstructies. Je betaalt 30% vooruit, het restant betaal binnen 14 dagen voor aankomt.

Alleen volwassenen – Verblijf is alleen mogelijk voor maximaal 2 volwassen gasten. Kinderen en jongeren onder 18 jaar kunnen helaas niet bij ons verblijven omwille van de rust en veiligheid. Geen huisdieren – Huisdieren zijn niet toegestaan, hoe lief en klein ze ook zijn. Naast hygiënische redenen willen we ook de veiligheid en gezondheid van onze eigen dieren waarborgen. Niet roken – Zowel binnen in de verblijfsruimten als buiten op het erf mag niet gerookt worden. Bij constatering dat er binnen gerookt is zullen er forse schoonmaakkosten in rekening gebracht moeten worden. Bezoek – Het is niet toegestaan om feestjes en/of evenementen te organiseren of geluidsoverlast te veroorzaken. Er zijn maximaal 2 volwassen bezoekers mogelijk, geen kinderen. Bezoekers moeten uiterlijk 22:00 uur weer vertrokken zijn. Brandveiligheid – Vanuit het oogpunt van brandveiligheid zijn open vuur (vuurkorf etc.), kaarsen en het gebruik van apparatuur als gourmetstellen en steengrillen etc. niet toegestaan. Zorgvuldig gedrag – Wij verwachten van onze gasten dat zij zich zorgvuldig gedragen en verantwoordelijk omgaan met onze eigendommen.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Wat houdt de wellness in?
    Binnen kan je onbeperkt gebruik maken van een tweepersoons whirlpool met massagejets. In de stoomsauna kun je lekker languit liggen en tot rust komen. Je kan je lichaam achteraf heerlijk afkoelen onder de regendouche. Geniet, ontspan en kom tot leven in de Oosterse sferen met bijbehorende muziek en ambient-verlichting. Buiten geniet je het hele jaar door van de houtgestookte hottub en saunaton op het terras. Op mooie dagen kun je ook lekker buiten ontbijten en zonnebaden in de luxe loungeset. Het terras biedt optimale privacy om ook zonder (bad)kleding te genieten.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]