Boutique Hotel Lupo

Hotel
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur
Uitchecken
Voor 10:30 uur

Garantie- en annulatievoorwaarden: Uw reservering is definitief na ontvangst van de reserveringsbevestiging verzonden door Boutique Hotel Lupo Vlissingen. De kamers zijn beschikbaar vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst tot 10:30 uur op de dag van vertrek. Inchecken bij ons aan de receptie is mogelijk tussen 15:00 uur en 18:00 uur. Wanneer u verwacht dat u later dan 18:00 uur bij ons aankomt, horen wij dit graag vooraf, zodat we u kunnen voorzien van de persoonlijke zelf check in codes. Indien u uw reservering wilt annuleren, zijn hier de volgende annuleringsvoorwaarden op van toepassing: - Minder dan 7 dagen voor aankomstdatum: 100% van de totale boekingskosten - Meer dan 7 dagen voor aankomstdatum gratis - Bij een boeking van meer dan 2 kamers zijn de annuleringskosten tussen de 21 en 8 dag(en): 50%

Tijdens de reservering moet de betaling volledig verricht worden. De prijs die wij tonen is exclusief deze belasting en is van toepassing op alle prijzen. Deze belasting moet uitsluitend betaald worden in het hotel. Het hotel accepteert geen cash geld.

Let op! Wij willen u van te voren mededelen dat het pand van origine een oud pand is. De trappen zijn nog in originele staat en kunnen wellicht steil bevonden worden. ROKEN: Alle hotelkamers en het gehele hotel is rookvrij. Roken is alleen toegestaan op de aangegeven plek in onze hoteltuin of op het dakterras. Constateren wij dat er in het hotel of op de hotelkamers gerookt is dan zijn wij genoodzaakt om €150 schoonmaakkosten in rekening te brengen. Heeft u speciale verzoeken voor uw kamer, vermeld dit erbij in de reservering.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Zijn honden toegestaan?
    Huisdieren zijn alleen toegestaan in onze kamers op de begane grond tegen een toeslag van €14,50 per nacht. Neem voor het meenemen van u huisdier ten alle tijden contact op met onze receptie.
  • Waar kan ik parkeren?
    Voor het hotel kunt u 30 minuten gebruik maken van de betaalde parkeergelegenheid om eventuele koffers uit te laden. Voor lang parkeren kunt u gebruiken maken van de betaalde parkeergarage tegenover het hotel of van de betaalde openbare parkeergelegenheden in de omgeving.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]