Boutiquehotel The Roosevelt

Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 23:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Bij annulering of wijziging tot 3 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of in geval van no-show, zal 100% van de eerste overnachting in rekening gebracht.

Bij reservering betaalt u een bedrag van 25% van de verblijfssom aan. Het restant kunt u voldoen als u in het hotel bent.

Huisdieren U kunt uw hond meenemen, maar houdt hier rekening mee... Speciaal voor hondenliefhebbers hebben wij in 2 kamers op de begane grond de mogelijkheid om een kleine hond mee te nemen. Deze Comfort-kamers hebben een houten vloer en een uitgang naar buiten, zodat u niet met uw hond door het hotel hoeft te lopen. Wij zorgen voor een hondenbed, voerbakjes en een kleine verrassing. Prijs € 17,50 per nacht. Houdt rekening met de volgende zaken - Beschikbaarheid alleen na aanvraag bij het hotel en na akkoord van het hotel; - De hond mag niet in de algemene ruimtes van het hotel komen (restaurant e.d.); - Indien uw hond veel blaft of overlast veroorzaakt zijn wij gerechtigd om de toegang te ontzeggen.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Kan ik eerder dan 15.00 inchecken?
    U kunt inchecken tussen 15:00 – 23:00 uur. Helaas is het niet mogelijk om voor 15:00 uur in te checken. Gasten mogen namelijk uitchecken tot 11:00 uur. Daarna worden de kamers schoongemaakt. Voor uw gemak is het mogelijk om uw bagage voor 15:00 uur bij het hotel af te geven. Ook kunnen wij u uitleg geven over parkeermogelijkheden.
  • Is het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen?
    Uw ontbijt zit altijd inbegrepen in de kamerprijs. Reserveert u een appartement dan kunt u het ontbijt bijboeken voor slechts € 12,50 per persoon. Het wordt aan tafel geserveerd en bestaat o.a. uit verse Jus d'Orange, biologische broodjes', yoghurt, Zeeuwse kaas en vleeswaren, Zeeuwse jam en nog een aantal wisselende heerlijkheden...
  • Verhuurd u ook fietsen en E-bikes?
    Wij hebben we een samenwerking met een professionele fietsverhuurder die diverse fietsen en E-bikes beschikbaar heeft. Een aantal van deze fietsen hebben wij in onze tuin voor u gereed staan. Het is niet noodzakelijk deze te reserveren. Er is voldoende beschikbaarheid.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]