Bij annulering of wijziging tot 3 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering of wijziging daarna of in geval van no-show, zal 100% van de eerste overnachting in rekening gebracht.

Bij reservering betaalt u een bedrag van 25% van de verblijfssom aan. Het restant kunt u voldoen als u in het hotel bent.

 • Inchecken
  Tussen 15:00 en 23:00
 • Uitchecken
  voor 11:00

Huisdieren U kunt uw hond meenemen, maar houdt hier rekening mee... Speciaal voor hondenliefhebbers hebben wij in 2 kamers op de begane grond de mogelijkheid om een kleine hond mee te nemen. Deze Comfort-kamers hebben een houten vloer en een uitgang naar buiten, zodat u niet met uw hond door het hotel hoeft te lopen. Wij zorgen voor een hondenbed, voerbakjes en een kleine verrassing. Prijs € 17,50 per nacht. Houdt rekening met de volgende zaken - Beschikbaarheid alleen na aanvraag bij het hotel en na akkoord van het hotel; - De hond mag niet in de algemene ruimtes van het hotel komen (restaurant e.d.); - Indien uw hond veel blaft of overlast veroorzaakt zijn wij gerechtigd om de toegang te ontzeggen.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Kan ik eerder dan 15.00 inchecken?
  U kunt inchecken tussen 15:00 – 23:00 uur. Helaas is het niet mogelijk om voor 15:00 uur in te checken. Gasten mogen namelijk uitchecken tot 11:00 uur. Daarna worden de kamers schoongemaakt. Voor uw gemak is het mogelijk om uw bagage voor 15:00 uur bij het hotel af te geven. Ook kunnen wij u uitleg geven over parkeermogelijkheden.
 • Is het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen?
  Uw ontbijt zit altijd inbegrepen in de kamerprijs. Het wordt aan tafel geserveerd en bestaat o.a. uit verse Jus d'Orange, biologische broodjes', yoghurt, Zeeuwse kaas en vleeswaren, Zeeuwse jam en nog een aantal wisselende heerlijkheden...
 • Verhuurd u ook fietsen en E-bikes?
  Wij hebben we een samenwerking met een professionele fietsverhuurder die diverse fietsen en E-bikes beschikbaar heeft. Een aantal van deze fietsen hebben wij in onze tuin voor u gereed staan. Het is niet noodzakelijk deze te reserveren. Er is voldoende beschikbaarheid.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]